Δανία: Αποκαλύφθηκαν η πόλη, ο χώρος και οι παρουσιαστές του DMGP!

Η αγαπημένη Σκανδιναβική χώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το διαγωνισμό της Eurovision 2022 και συγκεκριμένα τη διοργάνωση του Grand Prix Dansk Melodi, τον εθνικό τελικό της Δανίας.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας προέβη σε δηλώσεις, ανακοινώνοντας πως ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στο Jyske Bank Boxen στο Henrig. Η Tina Muller και ο Martin Brygmann θα έχουν την τιμή να είναι οι φετινοί παρουσιαστές. Το ζευγάρι της παρουσίασης είναι γνωστό στο κοινό της Δανίας μιας και θα είναι η δεύτερη φορά που θα παρουσιάσουν τον εθνικό τελικό της χώρας.

Η παρουσιάστρια Tina δήλωσε:

“Το Δανικό Grand Prix είναι ένα τεράστιο λαϊκό φεστιβάλ και μετά από δύο χρόνια χωρίς κοινό ανυπομονώ να φιλοξενήσω το διαγωνισμό με ένα γεμάτο κοινό στο Boxen να επευφημεί και να υποστηρίζει και να γιορτάζει τους οχτώ διαγωνιζόμενους. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια φοβερή ατμόσφαιρα που μπορεί να γίνει αισθητή- τόσο στο χώρο όσο και στο σπίτι, στα σαλόνια. Αυτή είναι μια βραδιά που όλοι μοιραζόμαστε ένα πραγματικό πάρτι γεμάτο χρώμα και χαρά” 

Οι αιτήσεις για να υποβάλει κανείς τη συμμετοχή του είναι ανοιχτές μέχρι 29 Οκτωβρίου και μπορείτε να διαβάσετε τις προϋποθέσεις που έθεσε ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας εδώ.

Πέρυσι, η Δανία κατέληξε ενδέκατη στο δεύτερο ημιτελικό, παρά την πρόκριση της στο Televoting, με το “Ove Os Pa Hinanden”.

Τι θα θέλατε να δείτε φέτος από τη Δανία στο διαγωνισμό στην Ιταλία;

Πηγή: Esctoday

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *