Η Amanda ακούει Stefania … και Good Job Nicky!

Μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη κάναμε σήμερα. Εντοπίζοντας τυχαία το προφίλ της Amanda Georgiadi στο Spotify, είδαμε τους καλλιτέχνες που άκουγε τελευταία. Μεταξύ αυτών η Stefania και ο Good Job Nicky, έτερος διεκδικητής της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2022.

Για αυτούς που θα βιαστούν να σχολιάσουν, επιχειρήσαμε να βρούμε και τα προφίλ του Good Job Nicky και της Καλομοίρας, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ποια είναι η Amanda;

Η Αμάντα Γεωργιάδη (ή Amanda Tenfjord όπως είναι γνωστή καλλιτεχνικά), δραστηριοποιείται στην Νορβηγία. Ο πατέρας της είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα της Νορβηγίδα. Γεννήθηκε στην Ελλάδα, απ’ όπου έφυγε για την Νορβηγία σε ηλικία μόλις 3 ετών. Μετακόμισε με όλη την οικογένεια της στο Tennfjord, εξού και το όνομα που χρησιμοποιεί.

Θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια της νορβηγικής ποπ μουσικής. Έχει χαρακτηριστεί ως «μαζικά ταλαντούχα» από τον τύπο της χώρας, ενώ η μουσική της, την οποία συνήθως υπογράφει και η ίδια, ξεχωρίζει για την ποιότητά της.

Μόλις 21 ετών, κέρδισε την προσοχή με μια σειρά από singles αλλά και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα, συμπεριλαμβανομένου του Askjell Solstrand (Sigrid, Aurora). Έδωσε ζωντανές συναυλίες τόσο στην Νορβηγία, αλλά και στο εξωτερικό, Λονδίνο Στοκχόλμη κ.α.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας είχαμε ενημερώσει πως η Amanda το καλοκαίρι ηχογράφησε τρία καινούρια τραγούδια, εκ των οποίων το ένα σκοπεύει να το υποβάλει στην ΕΡΤ, για την Eurovision 2022.

Η Amanda πολύ σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές λεπτομέρειες της πρότασης που θα καταθέσει στην ΕΡΤ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasilis
    Vasilis says:

    1:36μμ Πολύ καλή η Amanda και παίζει δυνατά για την φετινή εκπροσώπηση αλλά μη το έχουμε σίγουρο ακόμα. Υπάρχει και ο Good job Nicky και η ΕΡΤ βλέποντας ποιος έχει το καλύτερο τραγούδι θα επιλέξει τον εκπρόσωπο μας. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα παιχτεί, η Καλομοίρα πιστεύω ότι δεν θα πάει ούτε φέτος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *