Κύπρος: Αποκάλυψη από τον Γ. Αρσενάκο για την εκπροσώπηση στην Eurovision 2023!

Κυριολεκτικά βόμβα είναι αυτό που αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της PANIK Records, Γ. Αρσενάκος. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire, PANIK και ΡΙΚ έχουν συμφωνήσει για ένα καινούριο talent show, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος στην Eurovision 2023!

Αν και ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, πριν λίγο μάθαμε την διαδικασία που θα ακολουθήσει το ΡΙΚ για την επιλογή του καλλιτέχνη στην Eurovision 2023!

Μπορώ να πω ότι εμείς ως Panik έχουμε μιλήσει με το ΡΙΚ, το κρατικό κανάλι της Κύπρου, και θα αναλάβουμε την εκπροσώπηση της­χώρας στη Eurovision το 2023. Όποιος κερδίσει, λοιπόν, στο καινούργιο talent show, το οποίο ετοιμάζουμε, θα εκπρο­σωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2023. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δυνατό έπαθλο, που θα φέρει πολύ καλές συμμετοχές.

Η συνεργασία της PANIK με το ΡΙΚ φαίνεται πως ενισχύεται και θα συνεχισθεί στον διαγωνισμό, για δύο τουλάχιστον ακόμη χρόνια.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις για την κυπριακή συμμετοχή τόσο στην Eurovision 2022, όσο και στο φιλόδοξο αυτό νέο project.

Μείνετε συντονισμένοι στo Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: OK
5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. 12345
    12345 says:

    Συνεπώς, η Κύπρος θα επιλεγεί πρώτα τον καλλιτέχνη και ύστερα το τραγούδι; Τόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι το τραγούδι μετράει στη Γιουροβίζιον και μόνο;

    Απάντηση
  2. Γιαννης
    Γιαννης says:

    Μιας και έχουν σκοπό να επενδύσουν χρήματα για ένα σόου ταλέντων, γιατί να μην φτιάξουν καλύτερα ένα σόου όπως είναι αυτό της Σουηδίας και να υπάρχει ανοιχτή συμμετοχή για όποιον θέλει να συμμετάσχει (διάσημος και μη).
    Αυτό θα ήταν καλύτερο!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *