Νατάσσα Μποφίλιου: «Ναι μπορεί και να πήγαινα στη Eurovision»!

Καλεσμένη στο πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ, το DoT, βρέθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου.

Μεταξύ σε όσων είπε με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη, αναφέρθηκε και αν θα την ενδιέφερε να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision.

Η ίδια έδωσε την απάντηση της λέγοντας:

Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στην Eurovision. Εξαρτάται πως θα ήταν η Eurovision. Έχουν φτιαχτεί πολύ ωραία τραγούδια, όπως της Κατερίνας Ντούσκα. Ναι μπορεί και να πήγαινα δεν μου φαίνεται κάτι τόσο φοβερό.

Δείτε την δήλωση της στο παρακάτω βίντεο:

Θα θέλατε να δείτε τη Νατάσσα Μποφίλιου στην Eurovision; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις ειδήσεις που αφορούν στην Eurovision.

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Οχι προσπαθω ακομα να ξεχασω τις μερες επι συριζα που ελπιζω να εχουν περασει ανεπιστρεπτι μαζι με τους αποκλεισμουςδυο στον αριθμο μια 17 θεση και μια 18 θεση με την ντουσκα που δυστυχως η κυρια μποφιλιου θα ειχε την ιδια καταληξη αν ειχε καταφερει να περασει τον ημιτελικο προτιμω το σημερα με προσωπα οπως good job Nicky , Αμαντα γεωργιαδη που ταιριαζουν γαντι με την Eurovision οπως εχει εξελιχθει μουσικα στο σημερα .

    Απάντηση
    • Σταύρος
      Σταύρος says:

      Δυστυχως η περίπτωση Ντούσκα δεν έχει απολογιστεί σωστά. Το τραγούδι ήταν απλά οκ…αλλά αρκετά δύσκολο για την σκηνή…η σκηνική παρουσία δυστυχώς υπερβολική εως χαωτική. Βασικά αντί να ποντάρουν στο να φτάσει φωνητικά η ερμηνεία σε άψογο επίπεδο αναλώθηκαν σε ένα σωρό χαζομάρες. Η μποφίλιου η ζουγανέλη ένα σωρό νέοι ηλικιακά καλλιτέχνες ενός ελληνινού ρεπερτορίου με λίγο πιο βαθύ στίχο και ερμηνεία χρειάζεται απλά να έχουν ένα όμορφο μελωδικό τραγούδι με στίχους που να μπορούν να τους επιτρέψουν όμορφες φωνητικά ερμηνείες. Αυτό μετράει στη Eurovision όσο και να παίζουμε ακόμα με τα σκηνικά. Φέτος μόνο η Γαλλία και η Ελβετία κέρδισαν πόντους ακριβώς γιαυτο το λόγο. Ποιοτικές φωνητικά ερμηνείες στις γλώσσες τους με τραγουδιστές που το έζησαν. Άρα ναι και Μποφίλιου και Ζουγανέλη και άλλοι τόσοι από τα συγκεκριμένα μουσικά ρεύματα. Αρκεί να είναι αυθεντικοί και να ποντάρουν στη φωνή τους και την ερμηνεία τους και όχι να προσπαθήσουν να χωρέσουν σε κάποιο δήθεν Eurovisionικο καλούπι. Το ίδιο θα ήθελα να δω και από τις πολύ ενδιαφέρουσες φετινές υποψηφιότητες. Έχω μια κλίση προς GJN και Amanda. Αλλά ακόμα και η Evangelia αν ξεφύγει από το κλισε επιφανειακό εθνικ ποπ θα ήταν ενδιαφέρουσα επιλογή

      Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Θα ήμασταν τυχεροί αν η Μποφίλιου αποφάσιζε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Αλλά κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να συμβει, για ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους! Πρώτα απ’ όλα (απ’ ότι φάνηκε και στο βίντεο) δεν το θέλει και δεν το έχει σκεφτεί ούτε καν η ίδια. Οπότε το θεωρώ “όνειρο θερινής νυκτός”…

    Απάντηση
  3. GJonn
    GJonn says:

    Όχι με τίποτα! Την βρίσκω αντιτηλεοπτικη, δήθεν και όλο αυτό το δραμα και το πονο πολύ μακριά από την ηλικια της. Σκέτο θεατρο όλο αυτό το κλάμα επι σκηνής. Τόσο πολύ πληγωμένη είναι αυτή; Αφορά πολύ συγκεκριμένο κοινό αυτό που κάνει και την θεωρώ και υπερτιμημένη. Και με ελληνικό στίχο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Αν πάει μάλιστα και πει για αντίσταση και αριστερά του βουνού… κλάψτε μας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *