Πολωνία: Η Roksana Wegiel αποκλείει τη συμμετοχή της στη Eurovision 2022!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε άρθρο μας, η Πολωνία ετοιμάζεται πυρετωδώς για το φετινό διαγωνισμό με λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων την 20η Νοεμβρίου.

Ένα όνομα που σίγουρα δε θα δούμε τον ερχόμενο διαγωνισμό με τη σημαία της χώρας είναι αυτό της νικήτριας της Junior Eurovision 2018, Roksana Wegiel. H τραγουδίστρια ανέφερε ότι δεν έχει σκοπό να καταθέσει κάποιο τραγούδι αλλά και πως ούτε το κανάλι το ίδιο την έχει προσεγγίσει για το φετινό διαγωνισμό, παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε ένα από τα ονόματα που το TVP είχε έρθει σε επαφή για τη συμμετοχή του 2021.

Η Roksana συγκεκριμένα δήλωσε:

Δε νιώθω έτοιμη για την ενήλικη Eurovision και δε θα το κρύψω. Δεν το νιώθω την προκειμένη στιγμή οπότε αυτή η ιδέα έχει εξαφανιστεί σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι. Όμως ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον; Εάν αποφάσιζα να συμμετάσχω στη Eurovision θα έπρεπε να είχα μια πολύ δυνατή συμμετοχή”

Όταν ρωτήθηκε για το είδος του τραγουδιού που θα ήθελε να συμμετάσχει στο μέλλον η ίδια απάντησε με μπαλάντα για να αναδείξει τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά πάντα με μια μοντέρνα παραγωγή.

Πιστεύετε πως θα δούμε τη νεαρή τραγουδίστρια σύντομα και στη σκηνή της Eurovision;

Πηγή: Escxtra

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *