Σε σειρά του Netflix, τραγούδι της Amanda Georgiadi!

Είναι η Amanda Georgiadi ή Amanda Tenfjord όπως την ξέρουν στην Νορβηγία και ήδη το όνομα της φιγουράρει μεταξύ των καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022. Αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι ήδη γνωρίζετε, αυτό που ίσως να μην ξέρετε, είναι πως το τραγούδι της Amanda, Troubled Water, ακούγεται στην σειρά του Netflix, Spinning Out!

Στο Netflix τραγούδι της Amanda Georgiadi

Το Spinning Out είναι μία αμερικανικής παραγωγής δραματική σειρά, που έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Φεβρουάριο του 2020. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την Kaya Scodelario που είναι αθλήτρια του πατινάζ στον πάγο και την επιστροφή της στο άθλημα μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το Troubled Water της Amanda Georgiadi, όπως ακούστηκε στο Spinning Out:

Ποια είναι η Amanda;

Η Αμάντα Γεωργιάδη (ή Amanda Tenfjord όπως είναι γνωστή καλλιτεχνικά), δραστηριοποιείται στην Νορβηγία. Ο πατέρας της είναι Έλληνας, ενώ η μητέρα της Νορβηγίδα. Γεννήθηκε στην Ελλάδα, απ’ όπου έφυγε για την Νορβηγία σε ηλικία μόλις 3 ετών. Μετακόμισε με όλη την οικογένεια της στο Tennfjord, εξού και το όνομα που χρησιμοποιεί.

Θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια της νορβηγικής ποπ μουσικής. Έχει χαρακτηριστεί ως «μαζικά ταλαντούχα» από τον τύπο της χώρας, ενώ η μουσική της, την οποία συνήθως υπογράφει και η ίδια, ξεχωρίζει για την ποιότητά της.

Μόλις 21 ετών, κέρδισε την προσοχή με μια σειρά από singles αλλά και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα, συμπεριλαμβανομένου του Askjell Solstrand (Sigrid, Aurora). Έδωσε ζωντανές συναυλίες τόσο στην Νορβηγία, αλλά και στο εξωτερικό, Λονδίνο Στοκχόλμη κ.α.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας είχαμε ενημερώσει πως η Amanda το καλοκαίρι ηχογράφησε τρία καινούρια τραγούδια, εκ των οποίων το ένα σκοπεύει να το υποβάλει στην ΕΡΤ, για την Eurovision 2022.

Η Amanda πολύ σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές λεπτομέρειες της πρότασης που θα καταθέσει στην ΕΡΤ.

Είναι αυτός ο διεθνής ήχος που εκπέμπει η Amanda Georgiadi, αυτό που θέλει η ΕΡΤ για τον επόμενο διαγωνισμό;

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το Troubled Water στην ολοκληρωμένη του μορφή:

Ευχαριστούμε τον Μπάμπη Γραμματικόπουλο που ανακάλυψε το θέμα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. esc1234
    esc1234 says:

    Ναι οκ και; Η Στεφανία δεν είχε τραγούδι στο netflix αλλά με το που πατούσε το πόδι στη σκηνή όλοι την χάζευαν. Το ότι δουλεύει στο εξωτερικό η Αμάντα δεν σημαίνει τιποτα. Χωρίς εμπειρία και εκτόπισμα στη σκηνη η συμμετοχή χαντακώνεται (Ελλάδα 2018).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *