Έλενα Τσαγκρινού: «Έκανα τον κύκλο μου στη Eurovision. Πήγα μια φορά και καλή»!

Μια νέα δήλωση πραγματοποίησε η Έλενα Τσαγκρινού, στα πλαίσια της εμφάνισης της στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού. Σύμφωνα και με το βίντεο που μεταδόθηκε σήμερα στη νέα πρωινή εκπομπή του STAR, BREAKFAST@STAR, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό, ανέφερε πως το κεφάλαιο Eurovision, έχει ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της στη Eurovision αλλά και για το αν σκέπτεται να πάει και πάλι κάποια στιγμή στο μέλλον δήλωσε:

«Έκανα τον κύκλο μου στη Eurovision. Πήγα μια φορά και καλή».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

Σας υπενθυμίζουμε πως μετά το πέρας του Διαγωνισμού, η ίδια, θέλοντας να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα, ανέφερε πως πιθανόν το τραγούδι να μην άρεσε σε κάποιους. Το El Diablo είχε φθάσει μέχρι και στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων κατά την περίοδο των προβών, τελικά κατέλαβε την 16η θέση με 94 βαθμούς.

https://youtu.be/MgGc1F_cOE8

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Eurovision!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μια ναι, καλή όχι.
    Τουλάχιστον με βάση τους στόχους που είχε θέσει η κυπριακή αποστολή και η ίδια…
    Επίσης μετά από κάκιστα live σε συναυλίες οπου έχει ερμηνεύσει το El Diablo και άλλα κομμάτια θεωρώ ότι η 16η θέση ήταν κατόρθωμα. Ευτυχώς φέτος υπήρχαν και κάποια pre recorded φωνητικά, που και πάλι δηλαδή στον τελικό ειδικά, το live της ήταν επιεικως μέτριο. Άρα και να ήθελε και δεύτερη, δε νομίζω να την επέλεγαν. Ας ασχοληθεί με το DWTS η κοπέλα και καλή επιτυχία σε ο,τι κάνει από εδώ και πέρα…
    (Να λέμε βρε παιδιά τα πράγματα με το όνομα τους και να μην ωραιοποιουνται καταστάσεις από πλευράς Ρικ, Έλενας, PANIK κλπ. Το ίδιο βέβαια έκανε και η ελληνική συμμετοχή το ’18…)

    Απάντηση
  2. Ak
    Ak says:

    Κοίταξε να δεις εγώ προσωπικά δεν την θεωρω κακή προσπάθεια .είχε ωραία παρουσίαση κατ εμέ ένα συμπαθητικό τραγούδι αλλά δυστυχώς μέτρια φωνητικά.μια μέτρια θέση δεν σημαίνει ότι το τραγούδι είναι για πεταμα

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Όχι δεν αναφέρομαι στο τραγούδι. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αλλά ήταν προσεγμένο σαν κομμάτι και σαν σκηνική παρουσία χωρίς πάλι να είναι κάτι το πρωτότυπο η το ιδιαίτερο. Ωστόσο ο ερμηνευτής/performer καλείται να απογειώσει ένα κομμάτι και δυστυχώς η Έλενα ήταν αδύναμη φωνητικά και υποτονική στον τελικό. Έκανε ακριβώς το αντίθετο από ότι έκανε η Φουρέιρα που πήρε ένα οκ εθνοποπ κομμάτι και το απογείωσε. Τώρα γιατί η ίδια η Τσαγκρινού, η ομάδα της και το Ρικ είχαν θέσει τόσο ψηλά τον πήχη ένας θεός ξέρει…
      Το αποτέλεσμα μίλησε και συνάμα τα live της δείχνουν ότι η θέση που πήρε η φετινή κυπριακή συμμετοχή ήταν δίκαιη. (Για εμένα ίσως να άξιζε και λίγο κατώτερα γύρω στην 18η-20η).
      Στη Τσαγκρινού σαν τραγουδίστρια/performer θέλω να εστιάσω και στο ότι είχε τεθεί υπερβολικά ψηλά ο πήχης. Βέβαια όπως είπα και στο προηγούμενο σχόλιο μου, τα ίδια λίγο-πολυ έκανε και η Γιάννα Τερζή με τη δική της ομάδα το 2018.

      Απάντηση
      • Ak
        Ak says:

        Δεν θεωρώ κακό να λέμε τα λάθη της κάθε συμμετοχής χωρίς να την προσβάλλουμε. Σύμφωνω απόλυτα ότι είχαν θέσει πολύ ψηλά το πήχη που όντως τους στοίχησε . πάντως όλες η συμμετοχές φέτος ήταν αξιοπρέπεστατες.

        Απάντηση
  3. Dimitris
    Dimitris says:

    Προσωπικά για εμένα το τραγούδι στην αρχή δε με εντυπωσίασε αλλά μετά μου άρεσε και το συνήθισα. Θυμάμαι ότι το 2019 με το replay είχα πάλι τα ίδια συναισθήματα. Το έλεγα σε γνωστούς ότι ενώ ακούγονται καλύτερα από άλλα τραγούδια δε θα πάρουν τη θέση που περιμένουν, χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό για δημιουργούς και για τη προσπάθεια της κυπριακής αποστολής. Ενώ το 2018 όταν δεν υπήρχε τόσος ενθουσιασμός πίστευα ότι το fuego θα τα πάει πολύ καλά γιατί ήταν κάτι νέο από την Κύπρο και φυσικά με την εξαιρετική για εμένα Ελένη. Φέτος πιστεύω πως έφταιξαν πολλά. Αρχικά δε με εντυπωσίασε η σκηνική παρουσία. Αυτό με το καθρέφτη για εμένα ήταν άσχετο. Θα μπορούσαν να βάλουν κάποια εφέ ή έναν ωραίο φωτισμό. Η φωνή της σίγουρα ήταν ασταθής. Στον τελικό δε ξέρω αν όντως ξέχασε ή αν δεν ήθελαν να κάνουν τη χορογραφία που είχαν κάνει και στον ημιτελικό, αλλά όπως και να έχει δε φάνηκε ωραίο. Επίσης δεν είχε ενέργεια. Δε ξέρω που αποδίδεται αυτό αλλά το τραγούδι σαν dance κομμάτι ήθελε να έχει μια ένταση και από τον ερμηνευτή. Το μόνο που μου άρεσε πολύ ήταν στο τέλος με τη φωτιά στο el diablo. Δε θεωρώ σωστό αυτό που είχα διαβάσει να λένε ότι δεν έπρεπε να πάει η συγκεκριμένη καλλιτέχνης, απλώς θα πω ότι όταν επιλέγεις το τραγούδι καλό είναι να μπορεί να το υποστηρίξει στο έπακρο ο καλλιτέχνης που θέλεις. Εδώ φάνηκε ότι δεν ήταν τόσο των δυνατοτήτων της δυστυχώς. Ίσως αν ήταν σε έναν πιο χαλαρό Ρυθμό να τα πήγαινε καλύτερα

    Απάντηση
  4. Miltos
    Miltos says:

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @Κωνσταντίνος! Το El Diablo είχε όλες τις προδιαγραφές να απογειωθεί on stage. Θα μπορούσαν αν είχαν στήσει μια εκρηκτική χορογραφία και γενικά η σκηνοθεσία να ήταν κλάσεις ανώτερη. Αντ’ αυτού προτίμησαν κάτι κοινότοπο και ανούσιο που δεν αντικατόπτριζε την δυναμική του κομματιού και δεν συνεπήρε τον τηλεθεατή και αυτό έγινε κυρίως για να μπορέσει να βγάλει η τραγουδίστρια το τραγούδι live (ας μην αναφερθώστο θέμα της φωνής γιατί θα τελειώσω βράδυ)!Εν τέλει μετά από σχεδόν 5 μήνες πιστεύω ότι δόθηκε ένα ωραίο τραγούδι σε μια λάθος τραγουδίστρια και έτσι ο συνδυασμός ήταν ένα μέτριο συνολικά αποτέλεσμα στην σκηνή του διαγωνισμού!

    Απάντηση
  5. T.R
    T.R says:

    I skiniki parousiasi itan avto pou eftaixe. I horografia itan poli statiki (pou ston teliko tin xehase kai itan kai to pio oreo simeio tis horografias) kai elipe I energia. Sto videoclip itan poli kalitero skotino, i forma pou forouse tis teriaze kalitera kai I horografia poli pio dinamiki. Alla ola avta eginan gia na mporesi na antexi to live (opos ipothike pio pano). Sto teliko vgike San tin methismeni, emfanistike sti meionektiki 1h thesi. Theoro tin 16th thesi tiheri. Molis to ida 20th perimena.

    Απάντηση
  6. Konstantinos
    Konstantinos says:

    Το κομμάτι τα σπάει για αυτό και έφτασε σχεδόν 30 εκατομμύρια streams στο Spotify.
    Θεωρώ ότι κόστισε στην Κύπρο η αντιγραφή από 2-3 τραγούδια ( alejandro, bad romance, anywhere), η αντιγραφή του video clip και τελικά ο ντόρος ( τίτλος, εκκλησία κτλ) δε βοήθησε.
    Η Έλενα ήταν λαμπερή αλλά κάτι της έλειπε. Είχε ωραία στοιχεία η σκηνική της παρουσία αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο δυναμική. Επίσης, ήταν κάπως φωνητικά ασταθής και η 1η σειρά εμφάνισης την χαντάκωσε…
    Δεν ήθελε και πολύ… Μην ξεχνάμε ότι η Κύπρος σπάνια ψηφίζεται αλλά το προσπαθεί πολύ

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *