Ελλάδα: Η Evangelia πρόταση της PANIK για την Eurovision 2022!

Αν και όπως αναφέραμε στο προηγούμενο μας άρθρο είχαμε σκοπό να σας αποκαλύψουμε αύριο το επόμενο όνομα του καλλιτέχνη που ετοιμάζει την πρόταση του για την Eurovision 2022, η ΕΡΤ μέσα από την εκπομπή της studio 4, έκανε την αποκάλυψη νωρίτερα. Μιλάμε φυσικά για την Evangelia η οποία θα υποβάλει την δική της πρόταση με την PANIK.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή studio 4, η Evangelia είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που προετοιμάζονται για να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022. Η εκπομπή επιβεβαίωσε και κάποια ακόμη ονόματα, όπως του Good Job Nicky, της Joanne αλλά και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.

H Evangelia ήταν η καλλιτέχνης για την οποία σας προϊδεάζαμε και στο δικό μας προηγούμενο άρθρο.

Ποια είναι η Evangelia;

Η Evangelia είναι 29 χρονών και έχει την καταγωγή της από την Κρήτη. Με το ιδιαίτερο στιλ της ξεχωρίζει και ήδη έχει φέρει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ στην μουσική σκηνή. Έχει μεγαλώσει στην Κρήτη με την γιαγιά της αλλά και στο New Jersey με τους γονείς της. Έτσι όπως θα ακούσετε και σε όλα της τα κομμάτια, συνδυάζει αυτές τις δύο της αγάπες. Τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά με την νότα των σύγχρονων ήχων επικρατούν και συνθέτουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα!

Παρακάτω ακούστε το τελευταίο της τραγούδι:

Σας υπενθυμίζουμε πως η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΡΤ για την υποβολή προτάσεων για την Eurovision 2022, λήγει στις 10 Οκτωβρίου.

Θα θέλατε να δείτε την Evangelia να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό;

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ak
    Ak says:

    Μπορώ να πω ότι όλες οι επιλογές είναι άρτιες.οποιο και να πάει έχει καλές ελπίδες.επισης λίγο ροκ λείπει.θα ήθελα να έχει και μια τέτοια ροκ πρόταση.τελος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν με τρελαίνει καθόλου.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    To ΡΙΚ “κυνηγούσε” την panik…
    Η panik “κυνηγάει” την ΕΡΤ…
    Eχει μεγάλη διαφορά νομίζω!
    Τέλος πάντων, από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, άμεσα ή έμμεσα, τα αγαπημένα μου είναι πρώτα της Evangelia (έχει βγάλει 3 κομμάτια και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο, ραδιοφωνικά, φρέσκα και με στοιχεία Ελλάδας χωρίς να ακούγονται φθηνά έθνικ), του GJN (θα ήταν ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά διατηρώ κάποιες μικρές επιφυλάξεις) έπειτα της Καλομοίρας και τέλος του Κόζα και της Amanda (φοβάμαι μη πάθει Duska). Η Joanne είναι πολύ νωρίς για να επιχειρήσει κάτι επιοεδου Eurovision καθώς καλά καλα δεν έχει βρει το μουσικό της στυλ, ενώ τέλος ο Χριστοφόρου θεωρώ θα ήταν μια παγερά αδιάφορη και κακή επιλογή.
    Ο πήχης είναι ήδη ανεβασμένος, ελπίζουμε για τα καλύτερα!

    Απάντηση
  3. tina
    tina says:

    Από την στιγμή που δεν μπορω να ακούσω το υποψήφιο τραγούδι και πρέπει να επιλέξω με βάση τις υποψηφιότητες που διαβάζω τότε επιλέγω good job nicky.

    Απάντηση
  4. tina
    tina says:

    Είχα την εντύπωση ότι σε άρθρο σας είχα διαβάσει ότι η panik ενδιαφέρεται να ξανασυνεργαστεί με την Κύπρο μου κάνει εντύπωση που προτείνει υποψήφιο για την Ελλάδα.

    Απάντηση
  5. Διονύσης
    Διονύσης says:

    Μας έχετε αποκαλύψει 7 καλλιτέχνες που θέλουν να πάνε στην eurovision άλλα μας έχετε αναφέρει ότι ένας ροκ τραγουδιστής ενδιαφέρεται για την eurovision. Θα μας αποκαλύψετε ποτέ ποιος είναι;

    Απάντηση
  6. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Θα ήθελα να δω την Evangelia ΑΛΛΆ όχι με την Panik που μετά την επιτυχία της Φουρέϊρα νομίζει πως αυτές οι απομιμήσεις που στέλνει θα πετύχουν πάντα και στο τέλος καταλήγουν σε μέτρια θέση. Ελπίζω η ΕΡΤ να κάνει την σωστή επιλογή και να μην επιλέξει Panik (ακόμα κι αν εκπροσωπεί την Evangelia που θα ήθελα πολύ να την δω να μας εκπροσωπεί)

    Απάντηση
  7. gogos
    gogos says:

    Το χειρότερο “όνομα” που έχει ακουστεί ως τώρα, σαν πιθανός-ή εκπρόσωπος μας στον επόμενο διαγωνισμό.
    Δεν μου αρέσει μουσικά καθόλου αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα.

    Απάντηση
  8. Manos
    Manos says:

    Αναμενόμενο η πανικ να στειλει και αυτή, αν και θεωρώ πως και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν θα επιλεγούν, Το κάνει όμως προφανώς γιατί το επιθυμεί η καλλιτέχνης, αλλά και γιατί φέτος ολες οι δισκογραφικές λαμβάνουν μέρος (Μινος, cobalt, heaven). Ας αποκαλύψω και εγώ κάτι, έμαθα πως ο Good Job Nicky θα έχει Φωκά και Κοκοτό στην αποστολή!

    Απάντηση
  9. Νικόλας
    Νικόλας says:

    Ενδιαφέρουσες προτάσεις. Εντελώς αδιάφορο το ονομα του Χριστοφόρου. Ειναι 45 και λες και δεν εχει να κάνει κάτι στην καρριέρα του ή να προσφέρει κάτι άλλο και 20 χρονια κυνηγά την Γιουροβίζιον. Κουραστικός πολύ. Άσε που με αυτό που κάνει κάθε χρόνο ξενέρωσε ο κόσμος μαζί του.
    Προτείνω Εvangelia ή Good Job Nicky
    νέα φρέσκα παιδιά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *