Ελλάδα: Η Joanne πρόταση της MINOS EMI για την Eurovision 2022!

Δηλώσεις είχαμε σήμερα της τελευταίας νικήτριας του The Voice of Greece,  στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, Love It. H Joanne αναφέρει πως θα ήταν τιμή της να εκπροσωπήσει είτε την Ελλάδα, είτε την Κύπρο στον διαγωνισμό. Η αποκλειστική όμως είδηση που σας μεταφέρει το Eurovisionfun είναι πως η δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI θα προτείνει στην ΕΡΤ την 19χρονη ερμηνεύτρια, για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία πλέον συστήνεται ως Joanne, πριν λίγους μήνες έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία μέσα από το “Twist in my Sobriety”, της Tanita Tikaram σε μια dance version.

Η 19χρονη νικήτρια του τελευταίου κύκλου του The Voice of Greece ξεχώρισε για την καθηλωτική φωνή της και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, δίνοντας ταυτόχρονα και την πρώτη νίκη της στο The Voice, στην Έλενα Παπαρίζου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας η MINOS EMI έχει έρθει ήδη σε μία πρώτη επικοινωνία με την ΕΡΤ, ζητώντας λεπτομέρειες για την διαδικασία υποβολής προτάσεων για την Eurovision 2022 και την ελληνική εκπροσώπηση, που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα και θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου.

Η πρόθεση της MINOS ΕΜΙ είναι να προτείνει την Joanne. Άγνωστο παραμένει ποιοι θα είναι οι δημιουργοί του τραγουδιού της. Αξίζει όμως να αναφερθεί πως το καινούριο της τραγούδι επιμελήθηκαν οι DJ Μιχάλης Τσαουσόπουλος μαζί με τους ARCADE, ενώ τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβαν η coach της Joanne στο The Voice Έλενα Παπαρίζου, και ο Νεκτάριος Κόκκινος.

Δείτε τις σημερινές δηλώσεις της Joanne για την Eurovision στο 1,03:

H Joanne προστίθεται στα ονόματα των Good Job Nicky, Amanda Georgiadi, Καλομοίρα και Ηλία Κόζα, που πιθανόν να καταθέσουν την πρότασή τους στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022!

Θα θέλατε η Joanne να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2022;

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Manos
    Manos says:

    Η κοπέλα αδιαμφισβήτητα έχει φωνή. Αρκεί αυτό; Σίγουρα όχι και όλα θα εξαρτηθούν από το τραγούδι που θα έχει και την ομάδα που θα την πλαισιώσει. Είναι όμως μία ωραία πρόταση. Μέχρι στιγμής συμπληρώνεται πολύ όμορφα το παζλ. Ευχαριστούμε για το αποκλειστικό ακόμη μία φορά.

    Απάντηση
  2. 12345
    12345 says:

    Για την ώρα όλα κυλάνε πολύ ομαλά και φαίνεται ότι η ΕΡΤ θα έχει μια γκάμα τραγουδιών να διαλέξει. Ελπίζω να κάνει την σοφότερη επιλογή .

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και η Μαρία Έλενα Κυριάκου είχε φωνή και είχε κερδίσει μια σεζόν του voice και τώρα είναι… στα αζητητα.
    Από τα ονόματα που ακούγονται ως τώρα νομίζω πως είναι αυτό που με πείθει λιγότερο. Σαφώς βέβαια παίζει καθοριστικό ρόλο το κομμάτι αλλά θα την ήθελα σε 3-4 χρόνια που θα είναι πιο “ψημένη” και θα έχει ένα ξεκάθαρο μουσικό στυλ.

    Απάντηση
  4. Music-Man
    Music-Man says:

    Tam-τιζει πολύ ως στυλ, εχει φωνή και ειναι όμορφη, -έγκλημα το dance version της κομματαρας της Tikaram, που κλέβει και κάτι απο Sweet Dreams των Eurythmics στο beat- αλλα όλα εξαρτώνται απο το τραγούδι και το στήσιμο! Δεν ειναι στις πρωτες μου επιλογες, αλλα αν δεν ακούσουμε κάτι, δεν θα ξέρουμε! Εχει τα φόντα πάντως μετα απο κάποια χρόνια να πάει με Ελλάδα η Κύπρο.

    Απάντηση
  5. Benedictos
    Benedictos says:

    Η Samanta Tina της Ελλάδας, από πολλές απόψεις. Θα ηθελα καποιον πιο εμπειρο και ψημενο καλλιτεχνη, η συγκεκριμενη εχει μια αρκετα καλη φωνη αλλα σε ολες τις εμφανισεις της εμοιαζε απλα διεκπεραιωτικη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *