Κύπρος: Με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την … στην Eurovision 2022;

Για την ησυχία που επικρατεί φέτος στην Μεγαλόνησο σχετικά με την επόμενη συμμετοχή του ΡΙΚ στην Eurovision 2022 έχουμε ξαναγράψει σε προηγούμενα άρθρα μας. Για το λόγο αυτό και μεγάλη επιφυλακτικότητα μεταφέρουμε και τις τελευταίες πληροφορίες που έφθασαν στα αυτιά μας, αφού τίποτα ακόμη δεν θεωρείται σίγουρο.

Panik Records και Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ίσως το μόνο που πρέπει να θεωρούμε δεδομένο είναι πως για μία ακόμη χρονιά η κυπριακή δημόσια τηλεόραση θα συνεργαστεί με την δισκογραφική εταιρεία PANIK Records, συνεχίζοντας την συνεργασία που έχουν από το 2018, με μοναδική εξαίρεση το 2019 με την Τάμτα, που ανήκει στην MINOS.

Αυτό που ακούσαμε και σας μεταφέρουμε, ξανά τονίζουμε με επιφυλακτικότητα, είναι πως έγινε πρόταση στον δημοφιλή Κύπριο τραγουδοποιό Μιχάλη Χατζηγιάννη να είναι ο συνθέτης της επόμενης κυπριακής συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Σας υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος λίγο μετά το τέλος του φετινού διαγωνισμού είχε δηλώσει πως είναι υπέρ της Eurovision και δεν απέκλειε μία νέα συμμετοχή του σε αυτόν.

Η ζωή μας έχει μάθει “ποτέ να μη λες ποτέ”, αλλά δεν είναι κάτι που το έχω άμεσα στη σκέψη μου. Το έζησα, βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το ξανακάνεις, αλλά δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Δεν λέω ποτέ όχι…

Πολύ σύντομα και αμέσως μετά το τέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει και την απάντηση του στην PANIK Records και το ΡΙΚ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκπροσώπησε την ιδιαίτερη πατρίδα του στην Eurovision 1998 με το τραγούδι Γένεσις, καταλαμβάνοντας την ενδέκατη θέση.

Η Τάνια Μπρεάζου για την Κύπρο στην Eurovision 2022;

Ποιος όμως θα είναι ο ερμηνευτής, αφού το παραπάνω σενάριο εμπλέκει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μόνο ως δημιουργό. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας οι σκέψεις της PANIK Records, αλλά και του ΡΙΚ είναι η Τάνια Μπρεάζου, η οποία πριν λίγους μήνες ήταν η νικήτρια του σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar.

Προφανώς και εφόσον ευοδωθεί αυτή η συνεργασία, το τραγούδι που θα κληθεί να ερμηνεύσει η Τάνια Μπρεάζου στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου, θα είναι μπαλάντα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2015, που η Κύπρος θα συμμετέχει στον διαγωνισμό με τραγούδι Κύπριου δημιουργού.

Η Τάνια Μπρεάζου σχεδόν σε κάθε συνέντευξη της δηλώνει πως η Eurovision είναι ένα όνειρο για αυτήν. Το καλοκαίρι εξέφρασε για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον της:

Eurovision παρακολουθώ από μικρή. Πάντα καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση και έβλεπα με θαυμασμό όλα τα τραγούδια. Έχω φανταστεί τον εαυτό μου να τραγουδώ στην Eurovision .Άρα καταλαβαίνεις πως με ενδιαφέρει…. Το καλό τραγούδι, η σωστή παραγωγή και η σκηνοθεσία και η καλή ομάδα είναι από τα βασικά πράγματα που θα με έκαναν να δεχτώ μια τέτοια πρόταση.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Τάνια Μπρεάζου με την PANIK Records:

Θα θέλατε να δείτε την Τάνια Μπρεάζου να εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision 2022;

23 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Τάνια Μπρεάζου με τραγούδι Χατζηγιάννη για την Κύπρο στην Eurovision 2022. Δεν ξέρω…μπορεί να καταλήξει σε επιτυχία μπορεί και σε αποτυχία. Δεν είμαι σίγουρη για το πόσο αυτή η συνεργασία θα είναι καλή ή όχι
    Υ.Γ: Φέτος δεν υποτίθεται πως την Κύπρο θα την εκπροσωπούσε Κύπριος τραγουδιστής; Βέβαια αν το σενάριο που περιγράφει το άρθρο βγει αληθινό τότε ο στιχουργός θα είναι Κύπριος γιατί η τραγουδίστρια η Ελληνορουμάνα…

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι η Κύπρος εξακολουθεί να βρίσκεται σε λάθος “δρόμο”!
    Πιστεύω ότι θα επιλέξει να παει φέτος στον διαγωνισμό με Κύπριο ερμηνευτή ή συνθέτη, λόγω της (δίκαιης κατ’ εμε) κατακραυγής των Κύπριων φαν. Όμως δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα που οφείλονται τα μη θετικά αποτελέσματα της χώρας. Φαίνεται να είναι εγκλωβισμένοι σε 1-2 δισκογραφικές που επιβάλουν αυτά ακριβώς που θέλουν ΜΟΝΟΝ αυτές!
    Προφανώς και δεν περιμένω κάτι καλό από την Κύπρο μας, όσο έχει αυτή τη νοοτροπία!

    Απάντηση
  3. Music-Man
    Music-Man says:

    Για την Μπρεαζου απο απόλυτα σύμφωνος! Εξαιρετική φωνή και κούκλα.
    Για την σύνθεση του Χατζηγιαννη εχω τις αμφιβολίες μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Λογικά κάτι σαν μπαλάντα, και με ελληνικό/αγγλικό στίχο λογικά? Δεν ξέρω! 50/50 για σύνθεση Χατζηγιαννη, 100% για Μπρεαζου!

    Απάντηση
  4. CyprusGirl
    CyprusGirl says:

    Τι παραπάνω έχει η Τάνια Μπρεάζου από την Χάρις Σάββα και Βαλάντω Τρύφωνος; ή ακόμα και τον ίδιο τον Χατζηγιάννη.
    Μη πω κιόλας ότι έχει τον ανθρωποδιώκτη η Μπρεάζου.
    Θα είναι η 5η συνεχόμενη συμμετοχή μας που ο τραγουδιστής δεν θα είναι από την Κύπρο.
    Αίσχος.

    Απάντηση
  5. Mariah
    Mariah says:

    Τώρα θυμηθήκατε οι Κυπριοι ότι θέλετε Κύπριο; Για την Τσαγκρινού μόνο πορείες δεν κάνατε όταν την έκραζαν! Επιλεκτικά λόγια από φανς για άλλη μια χρονιά!

    Απάντηση
  6. Manos
    Manos says:

    Το ΡΙΚ θέλει εναγωνίως να χώσει έναν Κύπριο στην αποστολη για να γλιτώσει το κράξιμο οχι απο τους φανς, για τους οποιους χέστηκε, αλλα κυρίως απο τους καλλιτεχνες της χωρας, όπως ηταν η Αλεξια, αλλα και αλλοι σημαντικοι δημιουργοι του νησιου. Με τον Χατζηγιαννη που ειναι γνωστος αυτο το καραφέρνει. Κατά την γνώμη μου βεβαια δεν δικαιολογει την Μπρεάζου, το οτι θα ειναι ο Χατζηγιαννης δημιουργος. Αλλα ξεκάθαρα φαινεται απο το γεγονος οτι συνεργάζονται και παλι με την πανικ μετά και τα φετινά και όλα όσα ακούστηκαν οτι απλουστατα το ΡΙΚ δεν μπορει να φέρει εις πέρας το προτζεκτ αυτο, δεν υπάρχει αλλη εξηγηση. Γιατι να θελεις να συνεργαστεις ξανα με καποιον που με εξαιρεση την Φουρειρα και το Fuego, όπου εκει ηταν μια επιτυχια της ιδιας και οχι της δισκογραφικης της δεν σου εχει προσφέρει απολυτως τιποτα. Ελπιζω το ΡΙΚ μετα και την επομενη αποτυχια, γιατί προσωπικα δεν θεωρω πετυχημενο concept ούτε αυτό που διαβάζω, να ξυπνήσει και να το πάριε λίγο πάνω του, όπως κανει η ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια.

    Απάντηση
    • MadProfessor
      MadProfessor says:

      Δακρυσα πραγματικα απο συγκίνηση για το πρώιμο ενδιαφερον σας για την επομενη κυπριακή συμμετοχη.
      Και μαλιστα στις 2 παρα τα ξημερώματα; Αυτο παει να πει αγωνια και πραγματικη ανησυχια, να προκαλει αϋπνιες

      Απάντηση
      • Manos
        Manos says:

        Πέρα από ειρωνικά σχόλια έχεις κάτι αλλο να πεις; Το οτι βέβαια απλά ειρωνεύεσαι χωρίς να έχεις κάποιο επιχειρημα δείχνει και την κενότητα σου.

        Απάντηση
        • MadProfessor
          MadProfessor says:

          Σε περιπτωση που δεν εγινε επακριβως αντιληπτος επιτρεψετε μου να διορθωσω. Ριγη συγκινησης με διατρεχουν καθε φορα που διαβαζω ενα σχολιο με ειλικρινεστατο ενδιαφερον για τη συμμετοχη της Κυπρου

          Απάντηση
          • esc1234
            esc1234 says:

            Θεριζουν τα ψυχολογικα προβληματα…δεν ξεραμε να παρουμε την αδεια σου να σχολιασουμε την κυπριακη συμμετοχη… αντε στο καλο τωρα και μην μολύνεις το σαιτ

          • Manos
            Manos says:

            Μην ασχολείσαι! Πέρα απο τα ψυχολογικά δεν εχεις καταλάβει πως είναι Κύπριος και μάλιστα απο αυτους που ξενερωσε η ζωη τους που η Κυπρος πατωσε φετος, ενω ολοι την περιμεναν δεκα θεσεις τουλάχιστον πανω απο την Στεφανια;

          • MadProfessor
            MadProfessor says:

            Τι εγινε ρε λεβεντες γιατι ταραζεστε; Αν δεν θελετε αντιλογο καντε με μπλογκ. Δικαιωμα σας να γραφετε δικαιωμα μας να απαντουμε. Καπως ετσι παει νομιζω.
            Οσο για τους χαρακτηρισμους θα τους αντιπαρελθω.
            Αλλα τι να σας κανω που προδιδεστε και απο μονοι σας. Σας εχουν παρει ειδηση ολοι ποιοι ειστε, ποια τα κινητρα σας και πως δρατε γιατι τα λετε οι ιδιοι και μαλιστα περηφανευεστε κιολας. Αλληλοκαρφωνεστε ηθελημενα ή αθελα σας και μετα παραπονιεστε και κανετε τις παπιες για να το παιξετε αντικειμενικοι στο Δεσποινιω που ισως σας διαβαζει καπου στην Κατω Πετεινιτσα. Γι αυτο λοιπον αποφασιστε, είτε με κανετε μπλοκ για να μην γραφω είτε θα τα ακουτε.

          • Manos
            Manos says:

            Μα δεν απαντας σε τιποτα! Απλά ειρωνευεσαι και λες χαζομαρες και καλα για να μας την πεις. Επι της ουσιας δεν εχεις πει κάτι. Κλασσικο σουρζελ οπως σου εγραψα και παραπανω. Τι τραβας μωρε και εσυ.

  7. Πέτρος
    Πέτρος says:

    1. Τάνια Μπρεάζου = Μαρία Έλενα Κυριάκου
    έχουν την ίδια μαυρίλα, και τον ίδιο τρόπο ερμηνείας. Θα δείτε ότι με όποια χώρα και να πάει η συγκεκριμένη δεν θα είναι πάνω από 15η θέση.
    2. Πανικ: δεν καταλαβαίνω την εμμονή του ΡΙΚ με την Πάνικ. Στην Γιουροβίζιον, με εξαίρεση την Φουρέιρα, μόνο αποτυχίες έχει: Freaky Fortune = 20 θέση Demy = 19η θέση Τσαγκρινού = 16η θέση.
    Ας πάει ο Χατζηγιάννης σαν τραγουδιστής που είναι στην Heaven, να έχουμε και την στήριξη του Αντέννα που έχει κανάλια και στην Βουλγαρία την Ρουμανία την Σερβία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *