Πολωνία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για την ανάδειξη εκπροσώπου!

Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αποκλεισμών στους τρεις τελευταίους διαγωνισμούς και να επιστρέψει σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2017 και την Kasia Moś θέλει η Πολωνία, η οποία ξεκινάει από τώρα τη διαδικασία ανάδειξης του καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στη Eurovision 2022.

Η πολωνική ραδιοτηλεόραση, TVP, θα ακολουθήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια την ίδια συνταγή. Όπως συνέβη και πέρσι έτσι και φέτος, ο ερμηνευτής που θα διαγωνιστεί στην 66η Eurovision θα προκύψει μέσα από εσωτερική επιλογή.

Τόσο το τραγούδι όσο και ο καλλιτέχνης θα επιλεγούν με εσωτερική επιλογή, με τους ιθύνοντες του TVP να επιθυμούν την επιστροφή της χώρας στον μεγάλο τελικό και τα θετικά αποτελέσματα. Ας μην ξεχνάμε πως η κραταιά χώρα της Ανατολικής Ευρώπης είναι μία από τις χειρότερες στατιστικά στον διαγωνισμό, με τρία μόλις πλασαρίσματα στο Top 10 σε 24 συμμετοχές.

Με σημερινή του ανακοίνωση το TVP έκανε κάλεσμα προς όλους τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εκπροσώπηση της Πολωνίας τον ερχόμενο Μάιο στην Ιταλία.

Οι απανταχού ενδιαφερόμενοι έχουν διορία δύο μηνών μέχρι και τις 22:00 το βράδυ της 20ης Νοεμβρίου να στείλουν μέιλ στο eurowizja@tvp.pl.

Ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στη Eurovision 2022 θα ανακοινωθεί στις 2 Ιανουαρίου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στους κανονισμούς που δημοσίευσε το TVP.

Την Πολωνία εκπροσώπησε στο Ρότερνταμ ο Rafal, με το τραγούδι The Ride, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό. Η επιλογή του ήταν λίγο της τελευταίας στιγμής, αφού η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας είχε αναλάβει την διοργάνωση της Junior Eurovision 2020 και είχε στρέψει εκεί όλη της το ενδιαφέρον.

Να δούμε αν το γεγονός πως για το 2022 θα ξεκινήσει από νωρίς η αναζήτηση της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό, θα φέρει και ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

Πηγή: TVP

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *