Σουηδία: O Oscar Zia παρουσιαστής του Melodifestivalen! Επιστρέφει το Tour – ο τελικός στη Friends Arena!

Σήμερα το πρωί ο σουηδικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, SVT, ανακοίνωσε ότι ο Oscar Zia θα παρουσιάσει το Melodifestivalen 2022. Επιπλέον, η περιοδεία του φεστιβάλ επιστρέφει, με τον τελικό να πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη στο Friends Arena! Μετά την έναρξη στο Μάλμε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, το Melodifestivalen θα συνεχίσει σε Γκέτεμποργκ, Λινσέπινγκ, Lidköping, Έρνσκελντσβικ και τέλος στη Στοκχόλμη.

Η υπεύθυνη έργου του Melodifestivalen, Anette Brattström, είναι πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή του οικοδεσπότη και ανυπομονεί να προγραμματίσει την περιοδεία. Το Melodifestivalen είναι ολόκληρο το πάρτι της Σουηδίας και θέλουμε να βγούμε στη χώρα και να ξανασυναντήσουμε το κοινό. “Είμαστε αισιόδοξοι, έτοιμοι και πιστεύουμε σε μια περιοδεία, αλλά ταυτόχρονα είμαστε συμβατοί και ταπεινοί απέναντι σε μια πανδημία που συνεχίζεται ακόμα.”

Και ο Oscar Zia είναι έτοιμος για δουλειά:

Προφανώς μοιάζει με μια τιμητική αποστολή – ξαφνικά βρίσκομαι στη σειρά μετά τους Kristian Luuk, Petra Mede και Gina Dirawi. Έχω παρακολουθήσει το Melodifestivalen από μικρός, όλη η οικογένεια παρακολουθούσε και κανείς δεν είχε δικαίωμα να μιλήσει, δεν ήθελα να χάσω ούτε δευτερόλεπτο! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πάω περιοδεία και θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να οδηγήσω τους θεατές σε αυτό το πάρτι

Οι ημερομηνίες του Melodifestivalen 2022:
  • 5/2 Μάλμε– Malmö Arena
  • 12/2 Γκέτεμποργκ– Scandinavium
  • 19/2 Λινσέπινγκ– Saab Arena
  • 26/2 Lidköping – Sparbanken Arena
  • 5/3 Έρνσκελντσβικ – Hägglunds Arena
  • 12/3 Στοκχόλμη– Friends Arena

Η Σουηδία πέρυσι συμμετείχε με τον Tusse και το Voices, καταλαμβάνοντας την 14η θέση!

https://www.youtube.com/watch?v=NyJRyif6_kk

Πηγή: escxtra.com

 

Ποια πιστεύετε θα είναι η πορεία της Σουηδίας στη Eurovision του 2022; Θα φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τον Tusse; Πείτε μας στα σχόλια!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *