Τα Παραγιουροβιζιονικά: Όλες οι διεργασίες για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε για όσους φυσικά δεν ενημερώνονταν από το Eurovisionfun για την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ και το κάλεσμα σε δισκογραφικές εταιρείες, δημιουργούς και εταιρείες παραγωγής για την κατάθεση προτάσεων, προκειμένου να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022. Πολλές οι διεργασίες των τελευταίων ημερών και φυσικά τα Παραγιουροβιζιονικά είναι εδώ με ένα ακόμη επεισόδιο, προκειμένου να σας αποκαλύψουν όλα όσα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

  • Ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες τα τηλεφωνήματα στην ΕΡΤ, από ανεξάρτητους καλλιτέχνες αλλά και δισκογραφικές εταιρείες, ώστε να πληροφορηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία που θα ακολουθήσει η ελληνική δημόσια τηλεόραση, για την επιλογή του καλλιτέχνη αλλά και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσουν στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
  • Η πρώτη πάντως υποψήφια που πέρασε το κατώφλι της Αγίας Παρασκευής ήταν η Καλομοίρα.
  • Η Καλομοίρα μαζί με την ομάδα που την πλαισιώνει έκαναν μία πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους της ΕΡΤ. Παρουσίασαν τα σχέδια τους για τον επικείμενο διαγωνισμό, εφόσον φυσικά αναλάβουν το χρίσμα της εκπροσώπησης, χωρίς όμως να καταθέσουν το υποψήφιο τραγούδι τους, για το οποίο θέλουν να εκμεταλλευτούν όλο τον διαθέσιμο χρόνο που έχουν, πριν το υποβάλλουν και επίσημα στην ΕΡΤ.
  • Μας ρωτάτε πολλοί για τα δημοσιεύματα που θέλουν και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να ενδιαφέρεται για την Eurovision 2022. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής δεν έχει χτυπήσει την πόρτα της ΕΡΤ, αυτό φυσικά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προετοιμάζει και την δική του πρόταση.
  • Η MINOS EMI πάντως σίγουρα θα προτείνει την Ιωάννα Γεωργακοπούλου ή αλλιώς Joanne. Εικάζουμε πως το τραγούδι της θα είναι δια χειρός των ARCADE…
  • Ένας ακόμη καλλιτέχνης που ετοιμάζει πυρετωδώς την δική του πρόταση είναι ο Ηλίας Κόζας. Ως σόλο καλλιτέχνης αυτή την φορά, θα επιχειρήσει να βρεθεί για δεύτερη φορά στην σκηνή του διαγωνισμού μετά το 2013 και την έκτη θέση που κατέλαβε μαζί με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη.
  • Μπορεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος να μην είναι ο δημιουργός καμίας εκ των προτάσεων που θα υποβληθούν φέτος στην ΕΡΤ, εξάλλου κατά πάσα πιθανότητα θα γράψει την συμμετοχή της Ρωσίας, αυτό δεν ισχύει για τους Φωκά Ευαγγελινό και Ηλία Κοκοτό.
  • Ο πετυχημένος σκηνοθέτης και ο project manager όλων των επιτυχιών της Dream Team θα είναι πίσω από παραπάνω από μία προτάσεις, καθόλου παράξενο αφού όλοι σχεδόν οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διαγωνισμό, θα ήθελαν την εμπειρία και την στήριξη δύο ανθρώπων που ξέρουν καλύτερα ίσως από τον καθένα την Eurovision.
  • Ενεργή συμμετοχή στην επιλογή της ελληνικής συμμετοχής θα έχει για μία ακόμη χρονιά ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης, που παράλληλα είναι και μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ θα είναι ο επικεφαλής της επιτροπής που θα επιλέξει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ιταλία.
  • Ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε σε δηλώσεις του σήμερα πως δεν θα τον δούμε στην Eurovision γιατί δεν τον θέλουν στην ΕΡΤ. Το πιθανότερο πάντως είναι η επιτροπή της ΕΡΤ να αγνοεί την ύπαρξη του. Πάντως αν ήθελε να διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση θα μπορούσε να υποβάλλει και αυτός την δική του πρόταση, εκτός αν θέλει απευθείας ανάθεση μόνο …
  • Για όσους πάντως τυχόν ανησυχούν, η ΕΡΤ θα έχει ενδιαφέρουσες και δυνατές επιλογές, που έχουν σημαντικές προοπτικές στον διαγωνισμό για ένα ακόμη πολύ θετικό αποτέλεσμα. Ας μην προτρέχουν λοιπόν διάφοροι με κακεντρεχή σχόλια, γιατί προβλέπουμε όπως και πέρσι να πηγαίνουν κουβά και το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Διονύσης
    Διονύσης says:

    δεν νομίζω ότι θα είναι καλό να πάει ο Ηλίας Κόζας σόλο. Επίσης δεν θέλω να πάει η Amanda Tenfjord. για τα άλλα ονόματα το τραγούδι θα δείξει.

    Απάντηση
    • Διονύσης
      Διονύσης says:

      χωρίς βέβαια να αποκλείω κανέναν… επίσης εννοώ το τραγούδι θα δείξει ποιος ή ποια θα πάει. σίγουρα θα υπάρξουν και άλλα ονόματα

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έχουν “πάρει” μπροστά για τα καλά οι μηχανές φέτος και είναι ακόμα νωρίς…
    Από όσα ονόματα ακούγονται θεωρώ ότι το πιο δυνατό πακέτο θα το έχει είτε η Καλομοίρα είτε ο good job Nicky. Προσωπικά, υπό προϋποθέσεις νομίζω ότι και η πρόταση του Κόζα θα είχε ελπίδες στον διαγωνισμό αν ετοιμάσει κάτι σαν το “shum” η το “Russian woman” δηλαδή folk,σύγχρονο και πιασαρικο ταυτόχρονα…
    Από εκεί και πέρα φοβάμαι μήπως η πρόταση της Amanda καταλήξει σαν το better love και τόσο εκείνη όσο και την Joanne ίσως να τις ήθελα στο μέλλον στη Eurovision που θα είναι πιο “έτοιμες”.
    Κάπου διάβασα ότι η panik σκέφτεται να προτείνει τη Josephine αλλά αν είναι φθηνό εθνοποπ (βλ. Mata Hari) πιστεύω ότι θα το απορρίψουν και συν ότι η Josephine δεν έχει το εκτόπισμα της Φουρέιρα. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό για την Panik, απλώς το διάβασα.
    Διαισθητικα νομίζω ότι το “φαβορί” για την εκπροσώπηση θα είναι είτε ο GJN είτε η Καλομοίρα… Για να δούμε! Καλή αρχή και ελπίζουμε για ένα καλό αποτέλεσμα και φέτος!

    Απάντηση
  3. Eurovisiontales
    Eurovisiontales says:

    Εγω θα ηθελα πολυ Ηλια Κοζα ξανα στη Eurovision! Πολυ εξυπνος καλλιτεχνης με πολυ δυνατη παρουσια. Αλλωστε μη ξεχναμε οτι τα καθαρα folk – εθνικ κομματια πανε καλα στον διαγωνισμο, ενω το αγγλικο female εθνοποπ εχει βουλιαξει.

    Επισης, φυσικα, λιωνω για Καλομοιρα, της οποιας η συμμετοχη πιστευω οτι ειναι η καλυτερη της χωρας μας στον διαγωνισμο ( και ας μη νικησε οπως η Παπαριζου ). Ελπιζω μονο, να ειναι αρκετα εξυπνοι με την ομαδα της και να υποβαλλουν ενα τραγουδι πιο ποιοτικο και πιο κοντα στην πιο ωριμη Καλομοιρα, γιατι οπως ειπα πανω, το αγγλικο female εθνοποπ δε τραβαει πια στον θεσμο.

    H Joanne με αφηνει αδιαφορο, μου θυμιζει πολυ τη Samantha Tina οπως σχολιασε καποιος αλλος χρηστης.
    Η Αμαντα αν επιλεχθει πρεπει να εχει μια απιστευτη τραγουδαρα, αλλιως υπαρχει μεγαλος κινδυνος να φανει αδιαφορη/υποτονικη στον διαγωνισμο ( σαν κατι τραγουδιστριες που εστελνε το Βελγιο τυπου Sennek ).

    Good Job Nicky φαινεται πολυ καλη επιλογη, ισως και η καλυτερη, και για το televoting και για τις επιτροπες.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *