Eurovision 2022: Η απόφαση για την πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, δεν έχει ακόμη ληφθεί!

Οι φίλοι μας από το πάντα έγκυρο Eurofestivalnews σε αποκλειστικό τους άρθρο, αναφέρουν πως η απόφαση για την πόλη που θα φιλοξενήσει τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision δεν έχει ακόμα παρθεί από την RAI και την EBU.

Οι πέντε πόλεις που διεκδικούν την διοργάνωση της Eurovision 2022 θα πρέπει να αγωνιούν για άγνωστο ακόμα χρονικό διάστημα, αφού η ιταλική δημόσια τηλεόραση δεν έχει καταλήξει ακόμα στην τελική της επιλογή. Μιλάνο, Τορίνο, Μπολόνια, Πεσάρο και Ρίμινι ευελπιστούν η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, πως αυτή έχει καταθέσει την πληρέστερη πρόταση, ώστε να φιλοξενήσει το σημαντικό αυτό γεγονός τον ερχόμενο Μάιο.  Η αλήθεια είναι όμως, πως παρά την δημοσίευση από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision ότι σύντομα θα έχουμε την ανακοίνωση (δημοσιεύοντας μία πίτσα που ψήνονταν), φαίνεται πως θα περιμένουμε κάποιες ημέρες ακόμη.

Το Eurofestivalnews αποκαλύπτει πως αιτία αυτής της αργοπορίας είναι το γεγονός ότι η RAI ξεκίνησε τις διαδικασίες για την επιλογή της πόλης, δημοσιεύοντας την σχετική προκήρυξη για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων στα μέσα Ιουλίου, ενώ το σύνηθες είναι αυτό να πραγματοποιείται στα τέλη Ιουνίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως είμαστε πίσω χρονικά δύο εβδομάδες.

Επιπλέον το κλιμάκιο της RAI συνεχίζει τις επισκέψεις στις πέντε πόλεις και απομένει και μία κοινή συνεδρίαση των ανθρώπων της RAI με την EBU, προτού γίνει η ανακοίνωση.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως και οι πέντε υποψήφιες πόλεις έχουν τις ίδιες πιθανότητες και όσα κατά καιρούς έχουν λεχθεί για υποτιθέμενα φαβορί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η RAI κρατά το στόμα της ερμητικά κλειστό και παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους στις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες ναι μεν δεν αργούν, δεν θα γίνουν όμως άμεσα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: Eurofestivalnews
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *