Junior Eurovision 2021: Ακούστε τη συμμετοχή της Γερμανίας!

Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε ο εθνικός τελικός της Γερμανίας,Wer fährt nach Paris?”, για την επιλογή του εκπρόσωπου και το τραγουδιού που θα ταξιδέψει στο Παρίσι το Δεκέμβριο για να εκπροσωπήσει τη χώρα.

Η διαδικασία χωριζόταν σε δύο φάσεις. Στην πρώτη, οι τρεις υποψήφιοι ερμήνευσαν δύο συγκεκριμένα κομμάτια ο καθένας από τα τρία υποψήφια, το “Imagine Us”, το “Gut So” και το “Hausboot”, και μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία στην πλατφόρμα “Kika” επιλέχθηκε η Pauline.

Στη δεύτερη φάση της διαδικασίας εκκίνησε μια εκ νέου ψηφοφορία ανάμεσα στα δύο τραγούδια που είχε ερμηνεύσει στον πρώτο γύρο. Εκεί, το κοινό της Γερμανίας αποφάσισε πως το “Imagine Us” ήταν το κατάλληλο για να εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό της Junior Eurovision.

Η Paulina μετά τη νίκη της, φανερά συγκινημένη, δήλωσε:

“Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπήσω τη Γερμανία στο Παρίσι. Είναι σίγουρα μια μεγάλη εμπειρία και το όνειρο μου να τραγουδήσω σε μία τόσο μεγάλη σκηνή”

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή της.

Πιστεύετε πως θα κατορθώσει κάτι καλύτερο από την περσινή τελευταία θέση στο διαγωνισμό; Πείτε μας τη γνώμη σας!

1 reply
  1. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    8/10 από μένα μου άρεσε πολύ
    Φέτος το μόνο σίγουρο είναι ότι η Γερμανία δεν θα καταλήξει τελευταία
    Αν και είναι νωρίς πιστεύω με ένα σωστό staging , φωνητικά που από ότι είδαμε μπορεί θα καταλήξει πάνω κάτω στην ίδια η θέση η ψηλότερα αναλόγως το ποια θέση θα πάρει στις επιτροπές, στο κόσμο πιστεύω ότι θα είναι κάπου στην 15-13 θέση
    Τελική εκτίμηση 9-12 θέση

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *