Αυστραλία: Οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι του “Eurovision: Australia Decides”!

Το βίντεο της δημόσιας τηλεόρασης της Αυστραλίας, SBS, που αποκαλύπτει τους πρώτους τρεις υποψηφίους του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2022, δόθηκε στην δημοσιότητα. Πρόκειται για τους Isaiah Firebrace, Jaguar Jonze και PAULINI ! Αποκαλύφθηκε ακόμη ένας από τους συνθέτες των τραγουδιών του Australia Decides, ο Jude York !

O Isaiah Firebrace, που εκπροσώπησε την Αυστραλία το 2017, καταλαμβάνοντας την 9η θέση με το “Don’t Come Easy“, επιστρέφει για να διεκδικήσει και πάλι την εκπροσώπηση της χώρας με ένα ντουέτο. Το όνομα του ή της παρτενέρ του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό :

Όταν εκπροσώπησα για πρώτη φορά την Αυστραλία στη Eurovision το 2017, ήμουν 17 ετών, ήταν η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και νιώθω ότι όλα ήταν ένα θολό όνειρο που πέρασε τόσο γρήγορα – έχω εξελιχθεί τόσο πολύ ως τραγουδιστής, ερμηνευτής και ως άνθρωπος από τότε και σίγουρα έχω αφήσει τη δουλειά ημιτελή σε ό,τι αφορά τη Eurovision! Δεν μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο εκτός από το ότι τραγουδάω ένα ντουέτο με κάποιον απίστευτο και ότι το τραγούδι το γράψαμε μαζί.

Στην οικογένεια της Eurovision επιστρέφει και η Jaguar Jonze που συμμετείχε στο Australia Decides το 2020 με το τραγούδι “Rabbit Hole“, καταλαμβάνοντας την 6η θέση:

Το τραγούδι μου θα είναι μια στιγμή που θα γιορτάσει την ανθεκτικότητά μας και τα μικρά βήματα που οδηγούν σε μεγάλες αλλαγές, καθώς και θα ωθήσει τα δημιουργικά μου όρια σε άλλο επίπεδο. Έχουν συμβεί τόσα πολλά από τότε που ήμασταν όλοι μαζί, και το να επιστρέψω με την πρόσθετη δύναμη της οικογένειας και των θαυμαστών μου στη Eurovision θα κάνει το Australia Decides ένα show που αξίζει να περιμένει κανείς. Ανυπομονώ να σας δω στη Χρυσή Ακτή!

Και τέλος, το SBS αποκάλυψε μια τρίτη υποψήφια, την τραγουδίστρια PAULINI:

Η Eurovision για μένα είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες για τους τραγουδιστές! Συγκεντρώνει τόσες πολλές χώρες και πολιτισμούς — και ενώ είναι ένας διαγωνισμός, θεωρώ ότι ενώνει μεγάλο μέρος του κόσμου μέσω της μουσικής.

Δέκα υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στο Gold Coast Convention and Exhibition Centre στις 26 Φεβρουαρίου για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στην Eurovision 2022. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Eurovision: Australia Decides, η SBS αποφάσισε να διοργανώσει και για το 2022 το ίδιο concept.

Παρουσιαστές του αυστραλιανού εθνικού τελικού θα είναι και φέτος, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2022 για λογαριασμό του SBS.

Τις επόμενες ημέρες η SBS θα ανακοινώσει και τους υπόλοιπους επτά υποψηφίους του Eurovision: Australia Decides!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του Australia Decides 2022!

Πηγή: Eurovision.tv, SBS

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    To Rabbit Hole θυμάμαι μου είχε αρέσει.
    Όσον αφορά τον Isaiah, ελπίζω να έχει βελτιωθεί σε σχέση με το 2017 (καλύτερα να μη σχολιάσω την 9η θέση στον τελικό και την 4η στις επιτροπές).

    Απάντηση
  2. Konis
    Konis says:

    ελπιζω και ευχομαι να ειναι η Dami Im αναμεσα στους εκπροσωπους του Australia Decides γιατι ειχε πει οτι το σκεφτοταν αν θα γινοταν για το 2021 το ιδιο κονσεπτ και δυο αυτοι κανουν εθνικο τελικο θα μπορεσουν ομως να ειναι στο Τορινο τον Μαιο η θα διαγωνιστουν μεσω ενος βιντεο παλι που θα εχει γυριστει στην Αυστραλια

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *