Junior Eurovision 2021: Ακούστε τη συμμετοχή της Γαλλίας!

Πριν από μερικές ώρες, o γαλλικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας ανακοίνωσε ότι τη Γαλλία φέτος θα εκπροσωπήσει o Enzo με το τραγούδι «Tic Tac» αποτελώντας την 5η συμμετοχή της χώρας στη Junior Eurovision στο Παρίσι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

O Enzo γεννήθηκε το 2008, ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του ως “ισόβιος θαυμαστής της Eurovision” που  παρακολουθεί τον διαγωνισμό για όσο καιρό το θυμάται. Εκπροσωπώντας τη Γαλλία στην Junior Eurovision είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τoν νεαρό τραγουδιστή.

Γιος πιλότου αεροπορικής εταιρείας, ο Enzo μεγάλωσε με τζετ-σκηνικό μεταξύ Γαλλίας, Μακάο και Χονγκ Κονγκ. Η αγάπη του για τα ταξίδια και τη μουσική τον καθιστά τον τέλειο εκπρόσωπο για την Junior Eurovision.

Ως παιδί τραγουδούσα και χόρευα ήδη στο σαλόνι μου. Ο αδερφός μου πήρε μια κιθάρα για τα Χριστούγεννα, την δανείστηκα από αυτόν και ο πατέρας μου έμαθε να παίζω.

Η περιέργειά του για τη μουσική δεν σταμάτησε εκεί και κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των γονιών του, ο Enzo γράφει, παράγει και επεξεργάζεται τα δικά του μουσικά βίντεο, προσελκύοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Ακούστε το Tic Tac, του Enzo για την  Junior Eurovision 2021:

Το Tic Tac είναι γραμμένο και μελοποιημένο από τον Alban Lico, και είναι μια πρόσκληση να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε τα πιο απλά πράγματα στη ζωή!

Η Alexandra Redde-Amiel, επικεφαλής της γαλλικής αποστολής στη Eurovision, δήλωσε τα εξής:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Enzo στη μεγάλη οικογένεια της Eurovision. Όλη η γαλλική αποστολή και η France Télévisions θα είναι στο πλευρό του για να τον συνοδεύσουν σε αυτή την εξαιρετική περιπέτεια που θα σημαδευτεί και από τη διοργάνωση του διαγωνισμού στη Γαλλία.

Η ενέργειά του, το ταλέντο του, η μοναδική φωνή του κάνουν τον Enzo έναν εξαιρετικό εκπρόσωπο της Γαλλίας. Με το τραγούδι του που παραπέμπει στον χρόνο που περνά τόσο γρήγορα, ο Enzo μας ταξιδεύει στον κόσμο του τόσο πιασάρικα και ζωντανά για να μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι να την απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο.»

Πηγή: JuniorEurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *