Ελλάδα: Δεν κατέθεσε τελικά την πρότασή της η Καλομοίρα!

Πριν λίγα λεπτά εξέπνευσε η προθεσμία της ΕΡΤ για την υποβολή συμμετοχών των ενδιαφερόμενων για την Eurovision 2022. Όπως είχατε την ευκαιρία να πληροφορείστε μέσα από την ιστοσελίδα μας όλες τις προηγούμενες ημέρες, η Καλομοίρα δεν κατέθεσε τελικά την πρόταση της για την ελληνική εκπροσώπηση στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Καλομοίρα είναι τελικά η μοναδική καλλιτέχνης από όλους όσους ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα που δεν μετουσίωσε το ενδιαφέρον της σε πράξη. Παρά το γεγονός πως τις προηγούμενες ημέρες ήταν στο studio, ηχογραφώντας μάλιστα με σημαντικούς δημιουργούς, όπως ο Mohombi, ο Κλέιντι Λούπα και ο Anderz Wrethow, δεν έστειλε μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (10/10), την πρόταση της ώστε να διεκδικήσει και αυτή το εισιτήριο που οδηγεί στο Τορίνο, τον ερχόμενο Μάιο.

Ποιοι ήταν οι λόγοι αυτής της αναπάντεχης θα λέγαμε απόφαση της Καλομοίρας κανείς δεν γνωρίζει. Σε άρθρο του OK πριν λίγα λεπτά φαίνεται πως η Καλομοίρα ανέμενε απευθείας ανάθεση και για αυτό ίσως να μην κατέθεσε τελικά τις προτάσεις της.

Μένει τώρα να δούμε πότε και αν τελικά η Καλομοίρα θα κυκλοφορήσει τα τραγούδια που έχει ήδη ηχογραφήσει -λέγεται ότι είναι έξι ή επτά κομμάτια- ώστε να δούμε αν τελικά η ΕΡΤ έπρεπε, όπως είπαν πολλοί, να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση με ένα εγγυημένο προϊόν που έχει μείνει αξέχαστο στους Eurofans με την αστείρευτη ενέργειά της, τον πηγαίο αυθορμητισμό της και τη λαμπερή σκηνική της παρουσία.

Το παραπάνω είναι μία ακόμη απόδειξη για όλους αυτούς που επιμένουν, γιατί η ΕΡΤ δεν πραγματοποιεί εθνικό τελικό. Για τελευταία φορά λοιπόν και ελπίζουμε να το κατανοήσουν όλοι, κανείς εκ των γνωστών υποψηφίων δεν επιθυμούσε την συμμετοχή σε εθνικό τελικό!

Τα όσα δε γράφονται για την ηλικία της Καλομοίρας και πως αυτό ήταν τροχοπέδη για την ΕΡΤ, λέγοντας της να μην καταθέσει την υποψηφιότητά της, πέραν του ότι είναι ξεκάθαρα ηλικιακός ρατσισμός, αρκεί απλά να υπενθυμίσουμε πως μεταξύ των υποψηφιοτήτων υπάρχουν καλλιτέχνες συνομήλικοι ή ακόμη και μεγαλύτεροι από την ίδια!

Η ουσία είναι πως η συμμετοχή των καλλιτεχνών και των δισκογραφικών ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ανέμενε η ΕΡΤ και παρά την απουσία της Καλομοίρας, η αρμόδια επιτροπή που θα αναλάβει την τελική επιλογή θα έχει δύσκολο έργο, αφού το επίπεδο είναι πολύ υψηλό με τους ανθρώπους της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης να σχολιάζουν πως πρόκειται για την υψηλότερη επιπέδου ελληνική επιλογή όλων των εποχών, κάτι φυσικά που γεμίζει χαμόγελα την ομάδα της ΕΡΤ που ασχολείται με το project, επιβεβαιώνοντας την στρατηγική και τις επιλογές τους.

Τις επόμενες φυσικά ημέρες θα σας ενημερώνουμε για όλα όσα θα ακολουθήσουν, μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

*O λόγος που δημοσιεύουμε το άρθρο αυτό στις 00.00 ήταν γιατί και για αυτή την περίπτωση επιθυμούσαμε να είμαστε 100% βέβαιοι για αυτό που διαβάζετε. Όπως περιμέναμε τις προτάσεις να φθάσουν στην ΕΡΤ για να σας αναγγείλουμε επισήμως ότι κάποιος καλλιτέχνης είναι υποψήφιος, έτσι και στην περίπτωση της Καλομοίρας επιθυμούσαμε να εκπνεύσει η προθεσμία, ώστε χωρίς αμφιβολία να μπορούμε να πούμε πως είναι εκτός διεκδίκησης. Εξάλλου όπως τυχόν θα είδατε, ενώ τα περισσότερα sites χθες και σήμερα αναφέραν ως βέβαιη την Καλομοίρα, εμείς αναμέναμε και όπως αποδείχθηκε κάναμε ορθότατα.
31 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Άνοιξε ο δρόμος για Amanda και Good Job Nicky. Θεωρώ άτοπο πάντως το γεγονός ότι η Καλομοίρα περίμενε απευθείας ανάθεση. Μπορεί μεν να τα πήγε εξαιρετικά στο διαγωνισμό το 2008 αλλά αυτό δε σημαίνει πως αν επέστρεφε θα τα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Μπορεί όμως και να έπαιρνε καλύτερη ή μία εξίσου καλή θέση. Επίσης είναι κακό προσωπικά για εμένα να περιμένει πως θα επιλεγεί αυτή. Προσπάθησαν πολλοί καλλιτέχνες και όλοι πρέπει να αξιολογηθούν με τον ίδιο τρόπο. Βλέπω την Κύπρο πάντως να δίνει το εισιτήριο στην Καλομοίρα αν αποφασίσει να μη συνεργαστεί με την πανικ.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ κρίμα εάν είναι αυτός ο λόγος. Σίγουρα η Καλομοίρα μας χάρισε μια εξαιρετική θέση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι της χρωστά κανένας μια απευθείας ανάθεση.
    Μια ερώτηση αν και πιστεύω θα μας ενημερώσετε και μέσα από άρθρο. Ισχύουν οι φήμες ότι κατέθεσε συμμετοχή και η Marseux τελευταία στιγμή;

    Απάντηση
  3. Πετρος
    Πετρος says:

    Ακούγεται υποτιμητικό το γεγονός πως έκανε όλη αυτή τη διαδικασία μονο για να την προσεγγίσουν με απευθείας ανάθεση. Αν τα τραγούδια της ήταν ΤΟΣΟ καλά για ανταγωνισμό όπως υπάρχει φέτος(μιλάω για αληθινό ανταγωνισμό γιατί σε περίπτωση εθνικού τελικού θα διαγωνιζόταν και με την αίσθηση του μεγάλου «ονόματος».)Αν ήταν τόσο καλά λοιπόν για ανταγωνισμό ας τα έδινε. Δεν με στεναχωρεί καθόλου αυτό και λυπάμαι που το λέω γιατί μου αρεσει πολύ η Καλομοίρα. Νομίζω φετος ότι κινούμαστε σε ένα καλο δρόμο… και σε ολους αυτούς που λένε για εθνικό τελικό οι Έλληνες θα ψηφίσουν το όνομα και οχι το τραγούδι ειδικά σε μια χρόνια όπως φετος με τόσο καλούς και γνωστούς καλλιτέχνες.

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Συγνώμη, αλλά το άρθρο του ΟΚ γράφει ότι ο λόγος που δεν κατέθεσε τα τραγούδια της ήταν γιατί από την ΕΡΤ ήθελαν να προωθήσουν μια πιο φρέσκια και νεανική προσέγγιση. Επι λέξη το άρθρο αναφέρει:
    ” Ο λόγος ήταν, όπως μαθαίνουμε, καθαρά συναισθηματικός, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον κρατικό φορέα (όχι από το γραφείο τύπου) που την έκαναν να αισθανθεί ότι δεν στηρίζουν την επιλογή της και προτιμούσαν να προωθήσουν μια πιο φρέσκια και νεανική προσέγγιση, όπως πέρσι με τη Stefania -και όχι ίσως μια 36χρονη μητέρα τριών παιδιών. ”

    Δεν είδα πουθενα στο συγκεκριμένο άρθρο ότι η Καλομοίρα ήθελε ανάθεση, όπως γράψατε παραπάνω. Εκτος και αν αυτά που γράψατε εσεις βασίζονται σε κάποιο άλλο άρθρο που εγώ δεν είδα.

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    επομένως είναι μεταξύ GJN και Amanda. Θα έλεγα και evangelia αλλά κατεβαίνει με panik και ταυτόχρονα καταθέτει και για την Κύπρο.
    Ελπίζω να μην είναι αυτός τελικά ο πραγματικός λόγος που δεν κατέθεσε η καλομοίρα… όντως ακούγεται κάπως υποτιμητικό. Πάντως προσωπικά πέρα από αυτό, σκέφτομαι πολλούς άλλους λόγους….
    ΥΓ: Αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Amanda και GJN θα ήθελα οριακά την πρώτη.
    Καλή επιτυχία σε όλους τους διεκδικητές και… ας κερδίσει ο καλύτερος

    Απάντηση
  6. Kostas
    Kostas says:

    “Ο λόγος ήταν, όπως μαθαίνουμε, καθαρά συναισθηματικός, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον κρατικό φορέα που έδειξαν ότι δεν στηρίζουν την επιλογή της και προτιμούσαν να προωθήσουν μια πιο φρέσκια και νεανική προσέγγιση, όπως πέρσι με τη Stefania -και όχι ίσως μια 36χρονη μητέρα τριών παιδιών. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο Σάκης Ρουβάς εκπροσώπησε την Ελλάδα με το This is our night στα 37 του χρόνια. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί επίσημα ούτε από την πλευρά της ΕΡΤ ενώ και η πλευρά της Καλομοίρας μας αρνήθηκε πολύ ευγενικά να προβεί σε κάποιο σχόλιο πάνω στο θέμα.” ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΡΤ !! Ντροπή για αυτη την αντιμετωπιση σε εναν καλλιτεχνη που εφερε την 3η θεση στην χωρα μας ! Αν ειχε τοσο φοβερη προταση η καλομοιρα ας της εκανε και αναθεση, τουλαχιστον αυτη η αναθεση θα ηταν δικαια! Ας ακυρωνε την διαδικασια , αλλωστε εχει ξανακανει τετοια καραγκιοζιλικια … Λυπαμαι για αυτη την αντιμετωπιση προς την Καλομοιρα…. λυπαμαι γιατι το ηθελε πολυ η ιδια ….αρα για να μην εκανε την προταση σημαινει οτι η ΕΡΤ την εφτυσε απο την αρχη ….ΤΡΑΓΙΚΗ!! Το ΡΙΚ εχει μια δυνατη προταση τωρα …..
    Ελπιζω η Kαλομοιρα να βγει δημοσια και να πει τον λογο που αποσυρθηκε απο την εκπροσωπηση τελευταια στιγμη!
    υ.γ. θα μπορουσατε να αναφερετε το παραπανω αποσπασμα στο αρθρο σας καθως δεν ειναι (μονο) η απευθειας αναθεση ο λογος που η Καλομοιρα δεν κατεθεσε την προταση της, αλλα η ρατσιστικη συμπεριφορα της ερτ…

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Αν ηταν ρατσιστικη συμπεριφορα της ΕΡΤ δεν θα εστελνε ουτε ο Κοζας,ουτε ο Γκανος, ουτε φυσικα ο Χριστοφορυ. Οταν εισαι ρατσιστης εισαι γενικα, οχι κατα περιπτωση…

      Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Εαν έχει βάση το δημοσίευμα, λέω ΕΑΝ (δεν ήμουν εξάλλου παρών), τότε ναι, είναι ρατσισμός. Σκληρή λέξη, αλλά ξανα λέω ΕΑΝ είχε αυτή την αντιμετώπιση η Καλομοίρα εξ αιτίας της ηλικίας της, τότε μόνον αυτός ο χαρακτηρισμός αρμόζει!

        Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Συνεπώς γνωρίζετε να μας πείτε γιατί δεν κατέθεσε την πρόταση της η Καλομοίρα ενώ ετοιμαζόταν τόσους μήνες;;!! Μη μας πείτε για ανάθεση, ήξερε πολύ καλά ότι ήταν δημόσια η πρόσκληση προς όλους η Καλομοίρα.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Η Καλομοίρα όπως εχουμε γράψει κ σε προηγούμενα άρθρα μας ήταν η πρώτη και η μοναδική τελικά που πήγε η ίδια στην ΕΡΤ. 2 ημέρες πριν βγει η ανακοινωση για την καταθεση προτάσεων. Αλλο σχεδιασμό είχε η ομάδα της προφανώς κ άλλος προέκυψε στην πορεια, με την εσωτερικη διαγωνιστικη διαδικασια. Αν λάβω υποψιν τα οσα αναφέρει το άρθρο (όπως κανετε εσεις) και η ΕΡΤ δεν ηθελε να στειλει καποιον μεγαλυτερο σε ηλικια, άρα διέπεται απο ηλικιακο ρατσισμο, τοτε αυτη η συμπεριφορα θα ήταν αντιστοιχη και σε αλλους υποψηφιους συνομηλικους της Καλομοιρας ή και μεγαλυτερους, που υπάρχουν κ κατεθεσαν μια χαρα την συμμετοχη τους. Ο ρατσιστης οπως γραφω κ παραπανω ειναι ρατσιστης με ολους τους ανθρωπους της ιδιας κατηγοριας. Το γεγονος επισης οτι ηχογραφησε 6 τραγούδια οπως αναφέρει το αρθρο (δεν το γνωριζω προσωπικα), δειχνει μεγαλη αβεβαιοτητα. Εννοειται πως γνωριζε τη διαδικασια, αλλα ολα δειχνουν πως καθολου σιγουρη δεν ηταν πως τελικα θα κέρδιζε, εξ ου κ δεν κατεθεσε. Τα οσα γραφει ο Γεωργιαδης στο τέλος, που ειναι γνωστον πως εχουν κ φιλικη σχεση με την Καλομοιρα ειναι το ρεζουμε της υπόθεσης κ το παραπονο της αν θέλετε. Δικαιο ,άδικο, εύλογο ή οχι, αυτο ειναι αλλη ιστορια… Τωρα αν κάποιοι θέλετε να βγάλετε ντε κ καλα την ΕΡΤ ρατσιστρια, οπως τοτε με τις δηλώσεις Αρσενάκου για την Φουρέιρα, οταν η ιστορια κ τα γεγονοτα ειναι τελειως διαφορετικά, με γεια σας κ χαρά σας.

          Απάντηση
          • gogos
            gogos says:

            Εννοείται ότι ο ρατσιστής, είναι ρατσιστής με όλους.
            Όμως, μόνον η Καλομοίρα πηγε στην ΕΡΤ (όπως προείπες). Εαν είχαν περάσει και οι υπόλοιποι την πόρτα της ΕΡΤ και είχαν δια ζώσης επαφές και δεν είχαν κανένα πρόβλημα, τότε θα έλεγα ότι έχεις απόλυτο δίκιο! Τώρα απλά υποθέτεις με… σιγουριά!

            Καλό θα ήταν να βγει κάποια στιγμή η Καλομοίρα και να μιλήσει ανοιχτά για την αντιμετώπιση που εισέπραξε (ΑΝ τελικά την εισέπραξε), αλλά και απο ποιους!
            Τέτοιου είδους “σκιές” ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν και να αιωρούνται…

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Η συνάντηση στην ΕΡΤ έγινε πριν ανακοινωθει η διαδικασία, αν ισχύει αυτό που λες δεν θα έμπαινε ούτε στη διαδικασία να ηχογραφήσει, ούτε να ξοδευτεί, αλλά από την άσχημη εκείνη συμπεριφορά θα τους έλεγε Adios…Το πάλεψε, δεν της βγήκε κ τώρα απλά είπε κ το παράπονο της.

  7. Μary
    Μary says:

    Ας αρχίσουμε από το ότι όλες οι προτάσεις είναι πραγματικά αξιόλογες.

    Τώρα ως προς την Καλομοίρα: Δεν γνωρίζω τον λόγο, πολλά μπορεί να παίζουν. Ίσως τελικά να μην την ικανοποιούσαν τα τραγούδια. Βέβαια όταν έχεις ένα όνομα σαν την Καλομοίρα κάνεις απευθείας ανάθεση, συμφωνώ.

    Η Ευαγγελία απαράδεκτη που έστειλε και ΡΙΚ και ΕΡΤ….ρίχνει δίχτυα κι όπου κάτσει. Προσωπικά απευχομαι για Ευαγγελία καθώς τα τραγούδια της είναι ανοστα και όχι μακριά από το mata hari οπότε θεωρώ ότι θα πατώσει.

    Μεταξύ GJN και Amanda θα παιχτεί και νομίζω πως ένα προβάδισμα δίνω στην Amanda… Θα πάρει και το δωδέκατο της Νορβηγίας και κάπως έτσι θα μπούμε ίσως δεκάδα πάλι.

    Ως προς το ΡΙΚ και το εάν θα πάρει την Καλομοίρα και με απευθείας ανάθεση….ε παιδιά συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια… Κάθε χρόνο το ΡΙΚ τα απόνερα της ΕΡΤ παίρνει.

    Τους βγήκε μόνο με Φουρέιρα…έκαψαν την Τάμτα(στην ηλικία της Καλομοίρας), έκαψαν την Τσαγκρινου και τώρα (αν πάει με Κύπρο) θα κάψουν και την Καλομοίρα.

    Ελπίζω η Καλομοίρα να μην το δοκιμάσει, ας περιμένει του χρόνου με Ελλάδα και βλέπουμε.

    Όσο για την δική μας εκπροσώπηση….Είτε με Αμάντα είτε με GJN θα πάμε πολύ καλά. Η Ελλάδα δείχνει το μοντέρνο της πρόσωπο. Τέρμα τα τσιφτετελοποπ, τα αφήσαμε πίσω!!

    Απάντηση
    • Κωστας
      Κωστας says:

      Καλά η evangelia πετάει άδεια να πιάσει γεμάτα άμα έχει στείλει πρόταση στο ΡΙΚ. Εδώ δεν ξέρουμε καν αν θα πάρουνε μέρος φέτος και αυτό το πιστεύω επειδή το ΡΙΚ δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση για eurovision μέχρι τώρα και ούτε καν έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ξέρουμε μέχρι πότε έχουν προθεσμία οι χώρες για να δηλώσουν συμμετοχή στην eurovision;;;

      Απάντηση
    • Chris Koul
      Chris Koul says:

      Πόσο κόμπλεξ μαζεμένο; Κάψαμε την Τάμτα και την Τσαγκρινού; Επειδή τους δώσαμε ως Κύπρος την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους και τις ικανότητές τους σε τόσα εκατομμύρια τηλεθεατές ενώ η χώρα στην οποία κυρίως δραστηριοποιούνται σφύριξε αδιάφορα;; Πόσο εμπαθές σχόλιο εκ μέρους σου.

      Απάντηση
      • MadProfessor
        MadProfessor says:

        Ειναι για να καταλαβεις ποσο εμπαθεις ειναι καποιοι. Τις καψαμε λεει. Η Τσαγκρινου εχει 30εκ στο spotify και η Ταμτα 15 εκ. Ειναι και των δυο το πιο πετυχημενηνο single της καριερας τους η συμμετοχη τους στη γιουροβιζιον.
        Κι αντε η Τσαγκρινου ειναι μικρη ακομα, η Ταμτα τι περιθωρια ειχε να παει γιουροβιζιον αν δεν την εστελνε η Κυπρος; Χαμενος δεν βγαινει κανενας απο τα αποτελεσματα αν ξερει να εκμεταλλευτει την ευκαιρια. Αλλο τετοιο παραδειγμα ειναι και η Ηβη. Μπορει να μην μπηκε δεκαδα αλλα το τραγουδι της εκανε επιτυχια και θεωρειται απο τους φαν αγαπημενη συμμετοχη.

        Απάντηση
        • MadProfessor
          MadProfessor says:

          Μια χαρα εξαργυρωσαν και οι δυο τη συμμετοχη τους με νεες δουλειες και εμφανισεις σε show. Θες να μας πεις και λιγο για Ντεμυ τι επαθε μετα το 2017; Την Τερζου και την Ντουσκα;

          Απάντηση
  8. Vasilis
    Vasilis says:

    Η ΕΡΤ απέρριψε την Φουρειρα λόγω καταγωγής, πήγε με την Κύπρο βγήκε 2η. Αν ισχύει τώρα ότι η ΕΡΤ απέρριψε την Καλομοίρα για ρατσιστικό επίσης λόγο και την πάρει και αυτή η Κύπρος; Λέτε να ζήσουμε πάλι στιγμές 2018; Θεωρώ και εγώ πως το παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα στην Amanda και τον Good job Nicky, και οι δύο έχουν στην ομάδα τους τον μετρ της Eurovision Φωκά Ευαγγελινο οπότε ένας από αυτούς τους δύο θα πάει πιστεύω. Εκτός και αν κάνει την έκπληξη η Joanne. Λιγότερες πιθανότητες δίνω σε Ευαγγελία, Γκάνο, Ηλία Κόζα. Καλά για Χριστοφόρου η Jimmy Sion δεν υπάρχει περίπτωση. Θα γινόταν πάντως ένας πολύ καλός εθνικός τελικός με αυτά τα ονόματα και θα βλέπαμε και την προτίμηση του κόσμου. Μικρότερες χώρες από εμάς δηλαδή πως κάνουν;

    Απάντηση
  9. Dimitris
    Dimitris says:

    Δεν πιστεύω καν ότι η ΕΡΤ έδειξε ρατσιστική συμπεριφορά. Αν πραγματικά ήθελε μόνο νέα ταλέντα και νέα άτομα θα προσέγγιζε από την αρχή την Amanda, τον Good Job Nicky και την Evangelia. Όταν όμως ζητάει από όσους καλλιτέχνες θέλουν να στείλουν τις συμμετοχές τους τότε σημαίνει πως θα περιμένει συμμετοχές από άτομα διαφορετικής ηλικίας και διαφορετικού μουσικού στυλ. Αν δεν ήθελε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας δε θα έκανε αυτή την ανοιχτή πρόσκληση. Ένα όμως στοιχείο που δείχνει κάτι είναι ότι μετά τη 10η θέση στο Ρότερνταμ η ΕΡΤ δήλωσε πως θέλει πάλι κάτι δυναμικό για την επόμενη χρονιά. Από όσα έχω διαβάσει έχουν πραγματικά καλά δουλεμενες προτάσεις οι τρεις που ανέφερα παραπάνω. Όμως είχα πολύ καλές ελπίδες για την Καλομοίρα. Πίστευα ότι θα παρουσιάσει κάτι πολύ καλό. Και σε αυτό το σημείο φαίνεται γιατί δεν πρόκειται να γίνει εθνικός τελικός φέτος. Αν πραγματικά ισχύει ότι η συγκεκριμένη καλλιτέχνης δεν έστειλε τη συμμετοχή της γιατί ήθελε απευθείας ανάθεση σιγά να μην έπαιρνε μέρος σε έναν τελικό. Διάβασα ότι θα χρησιμοποιούσε το όνομα της για να τα πάει καλά. Αλλά αν όντως θέλει απευθείας ανάθεση γιατί να διαγωνιστεί; Καλά κάνει η ΕΡΤ και επιλέγει εσωτερικά. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να δώσει κάποια στιγμή τα τραγούδια στη δημοσιότητα και να δει τις αντιδράσεις του κοινού. Φυσικά όμως την επιλογή θα την έχει η κρατική τηλεόραση.

    Απάντηση
    • MadProfessor
      MadProfessor says:

      Μα δεν υπηρχε περιπτωση να ειπωθει κατι τετοιο δημοσια. Αυτο δεν αποκλειει ομως οτι αυτοι που θα λαβουν τις αποφασεις να λαβουν και αυτο το κριτηριο υποψην. Πισω απο κλειστες πορτες γινονται πολλα που διαφευγουν της δημοσιας σφαιρας

      Απάντηση
  10. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Φανταστείτε το δράμα που θα προκύψει αν η Καλομοίρα έχει καλό τραγούδι, εκπροσωπήσει την Κύπρο και τα πάει καλύτερα από την Ελλάδα… Δεν θα ήταν απίθανο, από τις εμφανίσεις της στο παρελθόν έχει δείξει πως είναι άτομο που δουλεύει σκληρά. Για να μην υποβάλει τις προτάσεις της, κάτι θα παίχτηκε στο παρασκήνιο. Δε νομίζω να ευσταθεί ο λόγος της «απευθείας ανάθεσης» γιατί ήξερε από πριν με ποιους όρους δηλώνει συμμετοχή στην διαδικασία επιλογής.

    Απάντηση
  11. Λουκάς
    Λουκάς says:

    Καλά αποκλείεται να είναι αυτός ο λόγος, μιλάμε για μια κοπέλα μόλις 36 χρονών, τόσο μικρή ακόμα, και η Καλομοίρα φαίνεται πολύ πιο μικρή ακόμα. Έπρεπε η ΕΡΤ να της κάνει απευθείας ανάθεση, το αξίζει, τιμή μας και τιμή της ΕΡΤ να μας ξανά εκπροσωπήσει η Καλομοίρα, μακάρι να μην μας την πάρει η Κύπρος, αν και μένω Κύπρο, την θέλω με την Ελλάδα ξανά!!!

    Απάντηση
  12. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Προσωπικά δεν καίγομαι καθόλου να την ξαναδώ στον διαγωνισμό, ούτε συμφωνώ να στείλει η Ελλάδα σουηδική παραγωγή. Από κει και πέρα, νομίζω πως είναι σαφές αυτό που λέει. Προφανώς η ΕΡΤ της ξεκαθάρισε ότι ψάχνουν κάτι άλλο και έχουν κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό τους, οπότε δεν είχε κανένα νόημα η υποβολή πρότασης. Όπως και δεν έχει κανένα νόημα για τον Χριστοφόρου π.χ. ασχέτως αν εκείνος την υπέβαλλε.

    Όλα τα υπόλοιπα περί “ρατσισμού” από τη μία μεριά και περί “καβαλημένης που ήθελε απευθείας ανάθεση” από την άλλη, θεωρώ πως είναι σάλτσες που συσκοτίζουν την υπόθεση. Έτσι κι αλλιώς όποιον καλλιτέχνη και να επιλέξει η ΕΡΤ φέτος με απευθείας ανάθεση θα τον επιλέξει.

    Απάντηση
  13. voix
    voix says:

    Ωραιο το παραμυθι για τον ηλιακιακό ρατσισμο, αλλά για τα παιδάκια που δεν ξέρουν. Καλη επιτυχια με την Κύπρο στο Καλομοιράκι, την άρπαξαν και θα βάλουν και την sasha jean baptiste να κανει την σκηνοθεσια. Να δουμε αν θα παει καλύτερα απ τις προηγουμενες ποπ ντιβες

    Απάντηση
  14. Music-Man
    Music-Man says:

    Την ειχα σχεδον δεδομένη οτι θα πάει! Και πολύ το ήθελε και το ετοιμαζε καιρό, μην πω από πέρσι και πόλη αξιόλογη και έμπειρη ομάδα ειχει!

    Αδυνατώ να πιστέψω οτι ήθελε απευθείας ανάθεση κτλ! Ήξερε πως χουν τα πράγματά και δεν θα άλλαζαν για την ιδια! Επίσης λόγω ηλικίας κτλ! Η Καλομοίρα ειναι νέα και φαίνεται κιόλας, ειναι ακμαία και δραστήρια!

    Οπότε η τελικά έκανε πίσω γιατί ισως να συνειδητοποιούσε οτι δεν είχε πολλές ελπίδες αφου ήταν πολύ μεγάλος και αξιόλογος ο ανταγωνισμός ή που τελικά…την έκλεισε η Κύπρος και θα το μάθουμε σύντομα! Αλλιως, και του χρόνου εδω ειμαστε!

    Τώρα ο GJN φαντάζει φαβορί μαζί με Amanda και ίσως Evaggelia! Και μάλλον ο GJN θα πάει! Μ αρέσει! Καλεί επιτυχία σε ολους!

    Απάντηση
      • esc1234
        esc1234 says:

        μηπως να χαλαρώσεις εσυ πρωτα; οχι τιποτα αλλο θα εξαφανιστεισ οταν θα βγει η ανακοινωση και μετα θα περιμενετε 5αδες με τη βοηθεια της φιλης σουηδιας

        Απάντηση
        • MadProfessor
          MadProfessor says:

          Οχι μονο δεν θα εξαφανιστω αν την στειλει η Κυπρος αλλα αντιθετα θα πω οτι ειχα λαθος.

          Το αν θα εχουμε βλεψεις για πενταδα ή οτιδηποτε αλλα καλο αποτελεσμα γιατι ειναι κατακριτεο στην περιπτωση της Κυπρου;
          Μονο οι αλλες χωρες δηλαδη πρεπει να κατεβαινουν φιλοδοξα; Μηπως μας θελεις να επιτελουμε το ρολο κομπαρσου;

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *