Ελλάδα: Η Evangelia κατέθεσε την πρότασή της στην ΕΡΤ!

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, η πρόταση της Panik Records, σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία Sony Germany, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Evangelia Psarakis.

Η ολοκληρωμένη πρόταση της Evangelia, όπως είναι ευρέως γνωστή, κατατέθηκε σήμερα επισήμως στην ΕΡΤ και περιλαμβάνει 3 τραγούδια, που συνδυάζουν παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με σύχρονους pop ήχους, στο μοτίβο των τραγουδιών που έχει ήδη κυκλοφορήσει (Pame Pame, Fotia, Diving), διά χειρός της ίδιας της Evangelia και του γνωστού παραγωγού Stolar.

Ο Jay Stolar, σύντροφος και στενός συνεργάτης της Evangelia, μετρά σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες ,όπως η Selena Gomez, o John Legend και η Demi Lovato, ενώ τα τραγούδια του ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια streams.

Σας υπενθυμίζουμε πως η νεαρή ερμηνεύτρια διεκδικεί εκτός από την ελληνική και την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, αφού θα καταθέσει (αν δεν έχει καταθέσει ήδη) τα τραγούδια που έχει ετοιμάσει και στο ΡΙΚ!

Ποια είναι η Evangelia;

Η Evangelia είναι 29 χρονών και έχει την καταγωγή της από την Κρήτη. Με το ιδιαίτερο στιλ της ξεχωρίζει και ήδη έχει φέρει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ στην μουσική σκηνή. Έχει μεγαλώσει στην Κρήτη με την γιαγιά της αλλά και στο New Jersey με τους γονείς της. Έτσι όπως θα ακούσετε και σε όλα της τα κομμάτια, συνδυάζει αυτές τις δύο της αγάπες. Τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά με την νότα των σύγχρονων ήχων επικρατούν και συνθέτουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα!

Παρακάτω ακούστε το τελευταίο της τραγούδι:

Θα θέλατε να δείτε την Evangelia ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2022; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Θα μου αρεσε η συμμετοχη της να απευθυνεται μονο σε μια χωρα εξαλλου δεν εχει σημασια η γνωμη μου αφου η ερτ θα αποφασισει.

    Απάντηση
  2. MS
    MS says:

    Ναι. Το αξίζει. Είναι νέα, έχει ξεχωριστή φωνή, τα τραγούδια της θυμίζουν Ελλάδα και έχει ήδη συγκεντρώσει ένα fanbase (Έλληνες, ξένοι και eurofans) που την υποστηρίζουν. Να πω κιόλας ότι η Ευαγγελία έχει εμπειρία στο εξωτερικό, και έχει και μερικές Ιταλικές ρίζες όπου θα γίνει ο διαγωνισμός τον επόμενο χρόνο. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο και θα ήταν σοφό να τα λάβει υπόψη της η Ερτ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *