Ελλάδα: Η Joanne μιλάει για την συμμετοχή της στην Eurovision 2022!

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία πλέον συστήνεται ως Joanne, αποτελεί την πρόταση της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI και θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας μας στην επερχόμενη Eurovision.

Για τη συμμετοχή της αυτή μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN, Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, αποκαλύπτοντας στοιχεία για το τραγούδι που υπέβαλε στην ΕΡΤ αλλά και για την προτίμηση της σε έναν από τους συνυποψήφιούς της.

Η ίδια δήλωσε:

Καταθέσαμε με την εταιρεία μου τη MINOS, ένα ανεβαστικό ποπ κομμάτι, με ξένο στίχο, που έχει μέσα έθνικ στοιχεία και ευχόμαστε για το καλύτερο. Στη μουσική δεν χρειάζεται να υπάρχει ανταγωνισμός. Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Good Job Nicky.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της στο παρακάτω βίντεο:

Προκειμένου να υποβάλλει την καλύτερη δυνατή πρόταση στην ΕΡΤ, η Joanne επέλεξε να συνεργαστεί με γνώριμα πρόσωπα. Συνεργάζεται, λοιπόν, με τον DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τους ARCADE( Ελλάδα 2020 και 2021), οι οποίοι έχουν επιμεληθεί και το πρώτο της single “Twist in my Sobriety”, της Tanita Tikaram σε μια dance version.

Παράλληλα, στην ομάδα της βρίσκεται και η δημοφιλής τραγουδίστρια και συνθέτης Sarah De Warren, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλους DJ όπως οι Kaskade, Martin Jensen και Mike Perry, ενώ τα τραγούδια της ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια stream.

Τέλος, έχοντας τις ευλογίες της coach της στο The Voice Έλενας Παπαρίζου και της δασκάλας φωνητικής της, Μαντώς, η νεαρή τραγουδίστρια θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της ώστε εκείνη να είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Θα θέλατε να δείτε την Joanne ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2022; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *