Ελλάδα: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κατέθεσε την πρότασή του στην ΕΡΤ!

Ένας ένας οι υποψήφιοι καλλιτέχνες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας  στον 66ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision άρχισαν να καταθέτουν τις επίσημες προτάσεις τους στην ΕΡΤ, με την προθεσμία να πλησιάζει.

Σειρά έχει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος πριν λίγο κατέθεσε την δική του πρόταση. Ο Χριστοφόρου δεν είναι ξένος προς την Eurovision, καθώς έχει ήδη συμμετάσχει τρεις φορές στο παρελθόν εκπροσωπώντας την Κύπρο, είτε solo είτε ως μέλος συγκροτήματος, και φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει για τέταρτη φορά, αυτήν τη φορά με την Ελλάδα.

Ο Χριστοφόρου εκπροσωπείται από την δισκογραφική Minos EMI. Οι λεπτομέρειες για την πρόταση (ή τις προτάσεις) του δεν είναι ακόμη γνωστές.

Θα θέλατε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. maria
    maria says:

    Έλεος ο Χριστοφόρου πάλι. Δεν έχει μάνατζερ να τον συμβουλεύσει; σε κάθε του εμφάνιση κουβαλά μισό στρατό χαζοπούλια γύρω του μια συμβουλή δεν του δίνουν;
    Δεν κανει για τον διαγωνισμό. Ασ το πάρει απόφαση.
    Ας πάει ενα νέο παιδί που τώρα αρχίζει την καριέρα του, κάτι πιο φρέσκο και πιο εντυπωσιακό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *