Ελλάδα: Ο Jimmy Sion μιλάει για την υποψηφιότητα του για την Eurovision 2022!

Τον Jimmy Sion, τον γνωρίσαμε από την συμμετοχή του στο House of Fame του ΣΚΑΙ, όπου έφτασε μέχρι τον Τελικό.

 

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο ίδιος κατέθεσε δύο τραγούδια στην ΕΡΤ, αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Το ένα είναι αρκετά upbeat, ενώ το άλλο είναι μία ερμηνευτική μπαλάντα.

Για την υποψηφιότητα του λοιπόν, με στόχο να πάρει το χρίσμα της εκπροσώπησής μας στο Τορίνο, μίλησε στην πρωινή εκπομπή, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, Love It, με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο ίδιος δήλωσε:

Στείλαμε με την ομάδα μου και την εταιρεία μου την πρόταση μας στην ΕΡΤ. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να γίνει εθνικός τελικός. Λαμβάνω μέρος στην επιλογή με δύο τραγούδια, που τα έχω γράψει εγώ. Το ύφος το ξέρετε. Είναι ηλεκτρονική, ποπ μουσική. Έχω πολλές ιδέες για την παρουσίαση του τραγουδιού μου στη σκηνή της Eurovision, πράγματα που δεν τα έχουμε ξαναδεί. Είμαι σίγουρος πως αν παώ εγώ, η Ελλάδα θα πάει πάρα πολύ καλά. Έχω και χορευτικό τραγούδι και ερμηνευτικό και περιλαμβάνεται και κάποιο σημαντικό μήνυμα.

 

Θα θέλετε να δείτε τον Jimmy Sion στην Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού!

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Δεν ξέρω τι τραγούδια έχει καταθέσει (εαν είναι καλά ή όχι), αλλά είναι ο πρώτος υποψήφιος που δίνει τηλεοπτική συνέντευξη μετα τη λήξη της διορίας της ΕΡΤ και δηλώνει ότι “το ιδανικό θα ήταν ένας Εθνικός Τελικός”!!!

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί του και μπράβο του που θέλει τη κρίση & τη ψήφο του κοινού!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *