Ηνωμένο Βασίλειο: Κοντά στη Eurovision 2021 βρέθηκαν οι Frock Destroyers

Πέντε μήνες μετά τη διεξαγωγή της Eurovision 2021, οι Frock Destroyers επιβεβαίωσαν αυτό που ακουγόταν ως φήμη στις αρχές του τρέχοντος έτους: πως βρέθηκαν κοντά στο να εκπροσωπήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο στο Ρότερνταμ.

Οι Frock Destroyers είναι ένα δημοφιλές συγκρότημα, που αποτελείται από τις Baga Chipz, Blu Hydrangea και Divina de Campo, drag χαρακτήρες, που έγιναν γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στο ριάλιτι σόου, RuPaul’s Drag Race UK. 

Η ιστορία

Μιλώντας στο σόου του Netflix “I Like To Watch”, ο Blu Hyndragea αποκάλυψε πως η μπάντα του βρισκόταν σε συζητήσεις με το BBC ώστε εκείνη να αναλάβει την εκπροσώπηση της Γηραιάς Αλβιώνας στη σκηνή του μεγαλύτερου τηλεοπτικού θεάματος στην Ευρώπη.

Θα σας πω ένα μικρό μυστικό. Λοιπόν, ο James (εννοεί τον James Newman)…. Αυτό είναι το όνομά του ; Ο James – οποιοδήποτε και αν είναι το όνομά του – βγήκε εκτός διεκδίκησης της εκπροσώπησης του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2021. Σε αυτούς τους τρεις μήνες που ήταν εκτός διεκδίκησης, οι Frock Destroyers βρέθηκαν πολύ κοντά στο να λάβουν εκείνοι το χρίσμα. Υποτίθεται πως θα ήμασταν στο διαγωνισμό του 2021.

Αυτά είναι τα νέα. Και αυτό είναι το τέλος της ιστορίας. Χαχαχαχαχα, αλλά βρεθήκαμε κοντά και είχαμε συζητήσεις με το BBC. Δεν προχώρησε όμως ποτέ, ας ελπίσουμε πως θα γίνει το 2022.

Σε κάθε περίπτωση η ιστορία θα λέει πως το Ηνωμένο Βασίλειο στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εκπροσώπησε ο James Newman με το τραγούδι “Embers“, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στον μεγάλο τελικό της 22ας Μαΐου με 0 βαθμούς.

Ούτε ο εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2021 ούτε και το BBC έχουν απαντήσει στην ιστορία του Blu Hyndragea. Ωστόσο, ο James είχε από τον Μάιο του 2020 εκφράσει την επιθυμία του να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο Ρότερνταμ το 2021.

Ποιος ξέρει ; Μπορεί οι Frock Destroyers να έχουν την ευκαιρία τους να διαγωνιστούν στο Τορίνο τον ερχόμενο Μάιο. Ο καιρός θα δείξει. Με ενδιαφέρον αναμένουμε την απόφαση του BBC για την Eurovision 2022!

Εσείς ποιον θα προτιμούσατε να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision 2022;

Πηγή: ESCBubble

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *