Ιρλανδία: Με στόχο το τοπ10 στην Eurovision 2022!

Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε από το RTE ο τρόπος επιλογής του τραγουδιού και καλλιτέχνη της χώρας για τον ερχόμενο διαγωνισμού τραγουδιού και ήδη το κανάλι δηλώνει ότι είναι “Μια ευκαιρία για τους καλλιτέχνες να αποκτήσουν ορατότητα σε παγκόσμιο επίπεδο με στόχο το τοπ 10”.

Ο Μάικλ Κέλι, δήλωσε πρόσφατα:

“Χρειαζόμαστε έναν ερμηνευτή και τραγούδι που να μπορεί να ανταγωνιστεί σε υψηλό διεθνές επίπεδο έναντι των κορυφαίων επαγγελματιών στην Ευρώπη. Αν νομίζετε ότι είστε έτοιμοι, αν αντέξετε την πίεση να ερμηνεύσετε μπροστά σε 200 εκατομμύρια άτομα, τότε θέλουμε να σας έχουμε μαζί μας!”

Η προθεσμία για την κατάθεση τραγουδιών λήγει στις 22 Οκτωβρίου.

Λόγος γίνεται ακόμη και για αποζημίωση! Σύμφωνα με τον Μάικλ, η νίκη στο διαγωνισμό θα έφερνε εκατομμύρια οικονομικές απολαβές για όλους, συμπεριλαμβανομένου και των νικητών όπως ακριβώς συνέβη και με τους Maneskin. Προφανώς, ακόμα και αν δεν κερδίσετε, μπορείτε να έχετε σημαντικά αποτελέσματα όπως ο Ισλανδός Ντάντι Φρέιρ που ξεπούλησε σε όλη την Ευρώπη, δήλωσε ο Μάικλ.

Η Ιρλανδία πέρυσι ήρθε στην τελευταία θέση του πρώτου ημιτελικού με τη Lesley Roy και το “Maps”.

Πιστεύετε πως το φετινό πείσμα του RTE μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στη χώρα το 2022; 

Πηγή: EIN

2 ΣΧΟΛΙΑ
 1. όχι άλλο κάρβουνο
  όχι άλλο κάρβουνο says:

  To Playing With Numbers είναι το μόνο τραγούδι τους των τελευταίων χρόνων που μου άρεσε πραγματικά και το ακούω ευχάριστα ακόμη.
  Το Maps ήταν μια χαρά τραγούδι για τα δικά μου γούστα και προσωπικά βρήκα το staging πολύ καλό. Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο για την ερμηνεία της Lesley Roy.

  Απάντηση
 2. Music-Man
  Music-Man says:

  Καλα, ας περάσουν στους ημιτελικούς και μετά βλέπουμε! Συμφωνώ και εγώ οτι το Playing With Numbers ηταν ο,τι καλυτερο εστειλε η χωρα τα τελευταία χρόνια!

  Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *