Ιταλία: Η superstar Elisa επιστρέφει στο Sanremo;

Μία είδηση που εφόσον επιβεβαιωθεί θα ταράξει κυριολεκτικά τα νερά, είναι η συμμετοχή της Elisa στο επερχόμενο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, κάτι φυσικά που την κάνει και πιθανή εκπρόσωπο της Ιταλίας στην Eurovision 2022!

Σύμφωνα με ίσα αναφέρει η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα, Il Messagero, ανάμεσα στα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών που φημολογείται πως τους έχει πλησιάσει ο Amadeus, ώστε να συμμετάσχουν στο Sanremo 2022 είναι η Elisa.

Η Elisa που κέρδισε το Sanremo 2001 με το τραγούδι Luce, που έγραψε μαζί με τον Zucchero, είναι μία από τους ελάχιστους Ιταλούς καλλιτέχνες που έχουν σημειώσει παγκόσμιες επιτυχίες με αγγλόφωνα τραγούδια.

Τραγούδια όπως το Come Speak to Me, Dancing, No Hero είναι μερικά μόνο από τις μεγάλες της επιτυχίες. Στην κατοχή της έχει ένα διαμαντένιο, έναν πολυπλατινένιο, 25 πλατινένιους και τέσσερις χρυσούς δίσκους. Τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ στην κατοχή της έχει δεκάδες βραβεία, μεταξύ των οποίων και ένα MTV Awards.

H Ιl Messagero αναφέρει πως στο επερχόμενο Φεστιβάλ του Sanremo θα συμμετέχει σε ντουέτο με τον ερμηνευτή της ραπ, Rkomi. Άλλα ονόματα που αναφέρονται είναι αυτά της Loredana Berte, Francesco Renga, Marco Masini, Giusy Ferreri, Colcenera, Kolors κ.α.

Το 72ο Φεστιβάλ του Sanremo, θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, από την 1η έως την 5η του μηνός. Η Ιταλία για μία ακόμη χρονιά θα επιλέξει τον εκπρόσωπο της στον διαγωνισμό της Eurovision, μέσω του ιστορικού φεστιβάλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ιταλική συμμετοχή!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *