Καλομοίρα: το σενάριο Eurovision 2022 μήπως είναι ακόμα ανοιχτό;

Μεγάλη έκπληξη για τους φανς του διαγωνισμού αποτέλεσε η απόφαση της Καλομοίρας να μην υποβάλει τελικά τις προτάσεις της στην ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην 66η Eurovision του χρόνου στο Τορίνο της Ιταλίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του znews.gr  και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, το σενάριο η αγαπημένη τραγουδίστρια να βρεθεί για δεύτερη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού δεν έχει κλείσει οριστικά, καθώς συνεργάτης της από τη δισκογραφική της έχει ξεκινήσει συνομιλίες με το ΡΙΚ, την δημόσια τηλεόραση δηλαδή της Κύπρου.

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχουν φωνές που θέλουν για φέτος η συμμετοχή της Μεγαλονήσου στο διαγωνισμό να έχει Κυπριακό χρώμα, δηλαδή εγχώριο καλλιτέχνη ή/και συνθέτη και στιχουργούς. To Σεπτέμβρη μάλιστα είχε κυκλοφορήσει η φήμη για εμπλοκή του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην συμμετοχή του νησιού. Κάτι τέτοιο βέβαια έρχεται σε αντίθεση με το προφίλ της ομάδας της Καλομοίρας, καθώς στις συμμετοχές της εμπλέκονται οι Mohombi και Claydee.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως η Καλομοίρα είχε βρεθεί σε συζητήσεις με το ΡΙΚ και για το ενδεχόμενο να έπαιρνε το χρίσμα για τον διαγωνισμό στο Ρότερνταμ, αλλά οι περιορισμοί της πανδημίας COVID-19 δεν το επέτρεψαν.

Απ’ ό,τι φαίνεται φέτος θα αργήσουμε να μάθουμε ποιος θα είναι ο 38ος εκπρόσωπος του νησιού της Αφροδίτης, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Τι πιστεύετε; Θα καταφέρει τελικά η Καλομοίρα να κάνει come back στην Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun.com για να μαθένετε όλα τα νέα σχετικά με την Κύπρο και τις υπόλοιπες χώρες στον ταξίδι μέχρι το Τορίνο!

Πηγή: znews.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωστας
    Κωστας says:

    Εγώ πιστεύω ότι το πιο λογικό σενάριο είναι ότι σίγουρα η Καλομοίρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. Δεν γίνεται από εκεί που ήταν έτοιμη να καταθέσει τα τραγούδια της στην ΕΡΤ τελευταία στιγμή να τα τιναζε όλα στον αέρα άρα απλά το ΡΙΚ την προσέγγισε για απευθείας ανάθεση. Λόγια αυτό θα είναι και ελπίζω η θεωρία αυτή να επαληθευτεί για να σταματήσουν όλες αυτές οι υποψίες περί ραστσιμου της ΕΡΤ προς την Καλομοίρα

    Απάντηση
    • Dimitris
      Dimitris says:

      Θα συμφωνήσω απόλυτα. Από τη στιγμή που γνώριζε τη διαδικασία της ΕΡΤ και μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν μέσα σε όλο αυτό λογικά θα έγινε η πρόταση από την Κύπρο και θα αποφάσισε να αποσυρθεί. Αν και δεν πιστεύω πως στο ΡΙΚ ενδιαφέρονται για το αν θα είναι Κύπριος καλλιτέχνης ή κάποιος Κύπριος στην ομάδα. Τους ενδιαφέρει απλώς ένα καλό αποτέλεσμα και καλά κάνουν. Οπότε πιστεύω ότι είτε θα είναι η Καλομοίρα η εκλεκτή είτε μετά η Evangelia αν δεν επιλέγει από την ΕΡΤ. Για αυτό και ίσως να μην έχουμε μάθει τίποτα για Κύπρο. Περιμένει τις εξελίξεις.

      Απάντηση
  2. Music-Man
    Music-Man says:

    Aν και θεωρώ οτι η Κύπρος μετά απο Φουρειρα-Ταμτα-Τσαγκρινου πρέπει να πάει με άλλη συνταγή και στροφή 360 μοιρών, μάλλον η Καλομοίρα μπορει να τους αλλάξει τα σχεδία! Βέβαια η πρόταση θα ειναι πάνω κατω στα γνωστά πλαίσια, αλλά μπορει να κάνει την έκπληξη! Κατι μου λεει οτι σύντομα θα μάθουμε οτι η Κύπρος έκλεισε την Καλομοίρα!

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Ειχα διαβασει σε αρθρο σας οτι το ρικ θα συνεργαστει και φετος μονο με την πανικ επιση σε αλλο αρθρο σας αναφερατε οτι η καλoμοιρα ανηκει στην heaven αρα πως μπορει να εκπροσωπησει την κυπρο? Οσο για την επιμονη της καλομοιρας να συμμετασχει στην Eurovision δειχνει οτι εχει ενα τραγουδι που πιστευει οτι μπορει να την φερει στην πρωτη θεση αλλιως δεν βρισκω το λογο εχοντας παρει την τριτη θεση στο παρελθον κατι αναλογο εκανε και ο ρουβας αλλα δεν εφερε τα αναμενομενα αποτελεσματα.

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και εγώ θα ήθελα να τη ξαναδώ στην Eurovision. Έχει αυτό το “κάτι”, το ταμπεραμέντο που θέλει η Eurovision. (Σε αντίθεση με την Τσαγκρινού η την Τάμτα που ήταν απλώς διεκπεραιωτικες).
    Αν η Καλομοίρα επιλεγεί από το Ρικ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί αφενός θα δούμε πόσο καλά προετοιμασμένη ήταν και αν “έχασε η ΕΡΤ” κάτι δυνατό και αφετέρου για τις τυχόν αντιδράσεις που θα έρθουν αν για 4η συνεχόμενη φορά το νησί της Αφροδίτης εκπροσωπηθεί από μη Κύπριο καλλιτέχνη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *