Κύπρος: “Θέλω να πάω στην Eurovision, αλλά ψάχνω την κατάλληλη στιγμή” δηλώνει η Ήβη Αδάμου!

Στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό του 2012 Ήβη Αδάμου. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα ήθελε να βρεθεί για ακόμα μία φορά στην σκηνή της Eurovision, η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά :

Πολλοί θέλουν! Εγώ θέλω, απλά νομίζω ότι ψάχνω την κατάλληλη στιγμή. Σίγουρα είναι πάντα χαρά μου και τιμή μου να στηρίζω την Κύπρο στον διαγωνισμο!

Λίγους μήνες πριν, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό άρθρο, η τραγουδίστρια δήλωνε θετική στο ενδεχόμενο επιστροφής της στην Eurovision, εφόσον βρει το κατάλληλο τραγούδι και μια πολύ δυνατή ομάδα. Είχε ακόμη αποκαλύψει πως της έχουν γίνει αρκετές προτάσεις από το ΡΙΚ τα τελευταία χρόνια, τις οποίες απέρριψε ώστε να επικεντρωθεί στην ανατροφή της νεογέννητης τότε κόρης της.

Φέτος λοιπόν, με την γενικότερη πίεση για εκπροσώπηση της Κύπρου από Κύπριο καλλιτέχνη στην Eurovision του 2022, η ελληνοκύπρια Ήβη Αδάμου στέλνει και αυτή το δικό της μήνυμα.

Θα θέλετε να δείτε την Ήβη Αδάμου στην Eurovision για ακόμα μία φορά; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωστας
    Κωστας says:

    Εγώ θα ήθελα πολύ να δω την Ήβη Αδαμου στον διαγωνισμό με την Κύπρο. Το ΡΙΚ όμως ακόμα δεν έχει δηλώσει συμμετοχή για την φετινή eurovision ούτε εχι κάνει κάποια δήλωση σχετικά με την eurovision. Θεωρείτε ότι πρέπει να ανησυχούμε για τυχόν αποχώρηση της Κύπρου από τον φετινό διαγωνισμό;;;

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    To oti den epiveveose to RIK akoma simmetohi, avto ine ena provlima. Sto parelthon itan apo tous protous pou epiveveone simmetohi. To oti anakoinose apo tora to plano gia to 2023 alla tipota gia to 2022 avto dimiourgi iponoies oti mpori na min pai to 2022? An den vriskoun kiprio i lisi den ine na aposirthi. Prosopika den pistevo oti to RIK den tha pai. As kanoume akoma ligo ipomoni mehri I EBU na anakoinosi episima ti lista me tis hores I mehri to RIK na anakoinosi kati.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *