Μαντώ: “Στην Eurovision να πάει είτε η Joanne είτε ο Good Job Nicky!”

Στην σημερινή πρωινή εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα, μίλησε η Μαντώ, η οποία εκπροσώπησε την χώρα μας στην Eurovision του 2003 και φέτος συμμετέχει στο J2US μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον Good Job Nicky και την Joanne, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν καταθέσει συμμετοχή για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, η Μαντώ απάντησε:

Αρχικά η Joanne είναι μαθήτρια μου! Από την άλλη, ο Good job Nicky είναι αδερφός του Χάρη (Βαρθακούρη) και γιος του Γιάννη Πάριου. Δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω. Είναι και οι δύο αγαπημένοι! Αλλά ένας από τους δύο να πάει!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο Νικόλας θα προτείνει ένα mid tempo, κινηματογραφικό κομμάτι, το οποίο υπογράφει ο ίδιος, αλλά και ο Ερμής Γεραγίδης. Η Joanne επιθυμεί να διαγωνιστεί με ένα ποπ κομμάτι, ενώ φανερή είναι και η υποστήριξη της Έλενας Παπαρίζου, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις ανέφερε ότι θα ασχοληθεί με την παραγωγή των κομματιών της Joanne στα επόμενα δισκογραφικά της βήματα.

Μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις από την σημερινή εκπομπή στο 1:22:00 ΕΔΩ.

Συμφωνείται με τις δηλώσεις της Μαντώ; Γράψτε στα σχόλια ποιον θεωρείται την καλύτερη επιλογή για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *