Νορβηγία: Το MGP 2022 ίσως το πιο δυνατό που έχει γίνει ποτέ σύμφωνα με τον Stig Karlsen!!

Ο Stig Karlsen, ο άνθρωπος που είναι πίσω από το Melodi Grand Prix του NRK ( ο Νορβηγικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας) καθώς και ο αρχηγός της αποστολής της Νορβηγίας, αποκάλυψε τις εντυπώσεις του σχετικά με το επερχόμενο MGP 2022. O εθνικός τελικός της επόμενης χρονιάς θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με τις προηγούμενες εκδοχές, με πέντε ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό.

Ο Νορβηγικός ραδιοτηλεοπτικό φορέας εργάζεται σκληρά για να φέρει το διαγωνισμό πίσω στο Σκανδιναβικό έθνος 11 χρόνια μετά. Το MGP 2022 για άλλη μία φορά θα δώσει τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες και βετεράνους καλλιτέχνες να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Νορβηγίας στο Διαγωνσιμό Τραγουδιού της Eurovision. Πέρσι, η Νορβηγική διαδικασία επιλογής μας παρουσίασε μια ευρεία ποικιλία μουσικών ειδών και καλλοδουλεμένων ερμηνειών/εμφανίσεων ενώ σύμφωνα με τον παραγωγό του show, ο επερχόμενος εθνικός τελικός θα είναι ακόμα πιο δυνατός. Θα είμαστε σε θέση λοιπόν να απολαύσουμε το MGP 2022 για έξι εβδομάδες από τον Ιανουάριο μέχρι το Φεβρουάριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stig Karlsen (@stigkarlsen)

Φέτος η Νορβηγία εκπροσωπήθηκε από τον pop star TIX και το ατμοσφαιρικό Fallen Angel με το οποίο η χώρα πέρασε στον τελικό τερματίζοντας στην 18η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com για να μαθένετε τα πάντα σχετικά με τη Νορβηγία και τις υπόλοιπες 41 χώρες του επερχόμενου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Εurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας!!

Πηγή: Escbubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *