Ουγγαρία: Καμία αναφορά στη Eurovision στο A Dal 2022!

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες κυκλοφορούσαν φήμες για πιθανή επιστροφή της Ουγγαρίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.  Τώρα δημοσιεύτηκε ο επίσημος κανονισμός του A Dal 2022 και δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά για τη Eurovision.

Το Α Dal 2022 θα επιτρέψει για άλλη μια φορά συμμετοχές που θα κυκλοφορήσουν από τις 30 Μαρτίου 2021, καθώς και συγκροτήματα με έως και 10 μέλη, και τα δύο είναι ήδη αντίθετα με τους τυπικούς κανόνες της Eurovision. Αυτό σημαίνει ότι η 11η έκδοση του A Dal δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλη μια φορά ως εθνική επιλογή της Ουγγαρίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι φιναλίστ του A Dal 2022 θα λάβουν για άλλη μια φορά χρηματικά έπαθλα, κάτι που συμβαίνει από τότε που η Ουγγαρία αποχώρησε από τον Διαγωνισμό. Με το ποσό των βραβείων για τον νικητή και τους υπόλοιπους φιναλίστ (περίπου 150.000 ευρώ), είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η Ουγγαρία θα παραμείνει εκτός και του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2022.

Η Ουγγαρία αγωνίστηκε για τελευταία φορά το 2019 στο Τελ Αβίβ, όταν ο Joci Pápai εκπροσώπησε τη χώρα του για δεύτερη φορά, με το τραγούδι “Az én apám” και δεν κατάφερε να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό.

Από την επιστροφή της Ουγγαρίας το 2011, το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν η 5η θέση το 2014, όταν ο András Kállay Saunders εκπροσώπησε τη χώρα του με το τραγούδι “Running“.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *