Σερβία: Πάνω από 100 τραγούδια υποβλήθηκαν για το Beovizija 2022!

Την ώρα που η προθεσμία για την ελληνική συμμετοχή έχει κλείσει με 25 καλλιτέχνες να έχουν υποβάλει 40 συνολικά τραγούδια , η αναζήτηση της συμμετοχής της Σερβίας συνεχίζεται. Όπως αποκάλυψε το RTS, πάνω από 100 τραγούδια έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής για να διαγωνιστούν στο Beovizija 2022.

Η Olivera Kovačević αποκάλυψε ότι πάνω από 100 τραγούδια έχουν ήδη υποβληθεί στη διαδικασία επιλογής της Σερβίας για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022. Μιλώντας στο Dnevnik, η κα. Kovačević ενθαρρύνει τους ερμηνευτές να συνεχίσουν να υποβάλλουν τα τραγούδια τους στο Beovizija, ώστε να μπορούν να επιλέξουν τις καλύτερης ποιότητας συμμετοχές για τον διαγωνισμό της επόμενης χρονιάς, προσθέτοντας παράλληλα

Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένα καλό τραγούδι και να πάει ένας εκπρόσωπος που μπορεί να παρουσιάσει καλά αυτό το τραγούδι. Γνωρίζετε ήδη πόσο αυστηρή είναι η κριτική επιτροπή, γιατί η κριτική επιτροπή είναι πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα μας, επειδή θα αξιολογήσουν όχι μόνο την παρουσίαση αλλά κυρίως τη φωνητική δυνατότητα των ερμηνευτών.

Μόλις κλείσει το παράθυρο υποβολών την 1η Δεκεμβρίου, μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα τραγούδια που θα προχωρήσουν στις ζωντανές εμφανίσεις. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από εκπροσώπους των μουσικών εκδοτών RTS, Radio Beograd, PGP RTS records και τα RTS κανάλια. Το RTS στοχεύει σε 30 τραγούδια να διαγωνιστούν στην επιλογή, ωστόσο ο αριθμός μπορεί να είναι υψηλότερος ή χαμηλότερος ανάλογα με την ποιότητα των τραγουδιών που έχουν ληφθεί.

Το RTS στοχεύει αυτή τη στιγμή να κρατήσει το Beovizija στα στούντιο του RTS στα τέλη Φεβρουαρίου, ωστόσο, εάν ο COVID-19 το εμποδίσει αυτό, μια κριτική επιτροπή θα καθορίσει τον Σέρβο εκπρόσωπο.

Υπενθυμίζουμε, πως ο νικητής του Beovizija 2022 θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στην Ιταλία τον Μάιο του 2022 και συγκεκριμένα στο Τορίνο 10,12 και 14 (Μεγάλος Τελικός), όπως ανακοίνωσε η EBU.

 

Toν Μάιο του 2021, η Σερβία εκπροσωπήθηκε στο Ρότερνταμ από τις Hurricane, καταλαμβάνοντας την 15η θέση με το ‘Loco Loco’!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *