Σουηδία: Η Klara Hammarstrom και ο Alvaro Estrella για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Melodifestivalen!

Το κουβάρι των ονομάτων για το Melodifestivalen 2021 ξετυλίγεται και ήδη η Aftonbladet αποκάλυψε τρεις νέους καλλιτέχνες για τον αγαπημένο διαγωνισμό της Σουηδίας. Σας είχαμε ήδη αναφέρει δύο ακόμα μεγάλα και γνώριμα ονόματα που θα επιστρέψουν το 2021 εδώ.

Δύο από τα τρία αυτά ονόματα είναι της Klara Hammarstrom και του Alvaro Estrella οι οποίοι θα εμφανιστούν στην σκηνή του Melodifastivalen για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Η Klara, ηλικίας 21, έκανε το ντεμπούτο της με το τραγούδι “Nobody” το 2020 το οποίο αποκλείστηκε στον ημιτελικό και επέστρεψε το 2021 με το “Beat of breaked hearts” καταλήγοντας στην έκτη θέση του τελικού και το τραγούδι έγινε μεγάλη ραδιοφωνική εταιρία στην χώρα.

Από την άλλη, ο Alvaro, ηλικίας 41, με τη σειρά του ξεκίνησε την πορεία του στο Melodifestivalen το 2014 με το τραγούδι “Bedroom” και έπειτα το 2020 με τους Mendez και το “Vamos Amigos” κατακτώντας την ενδέκατη θέση του τελικού και το 2021 με το “Baila Baila” το οποίο, παρά την υποστήριξη του κοινού, ήρθε στη δέκατη θέση στον τελικό του Σαββάτου. Φημολογείται πως το τραγούδι του θα έχει latin-pop χαρακτήρα.

Τέλος, ένα πρωτοεμφανιζόμενο όνομα για τον εθνικό τελικό της Σουηδίας πέφτει στο τραπέζι και δεν είναι άλλο από τον Angelino Markenhorn. O νεαρός καλλιτέχνης, μόλις 23 χρονών, έχει δημοσιεύσει αρκετά βίντεο του στις πλατφόρμες του YouTube, του Tik Tok και του Instagram για να προωθήσει τη δική του μουσική καθώς και αρκετές διασκευές άλλων καλλιτεχνών που δημιουργεί. Φημολογείται, μάλιστα, ότι το τραγούδι του έχει γραφτεί από τον Thomas Stengaard συνθέτη του “Only Teardrops” που έφερε τη νίκη στη Δανία το 2013. Μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα του Angelino παρακάτω.

Μένει να δούμε ποιοι άλλοι καλλιτέχνες θα επιστρέψουν και ποιοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο φετινό Melodifestivalen. Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα και ενημερώσεις!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *