Σουηδία: Με κόσμο το Melodifestivalen 2022!

To SVT αποκάλυψε ότι το Melodifestivalen 2022 θα έχει ζωντανό κοινό με τα εισιτήρια να τίθενται προς πώληση από τις 8 Νοεμβρίου.

Πέρυσι το 2021 οι ζωντανές εκπομπές πραγματοποιήθηκαν χωρίς ζωντανό κοινό λόγω της πανδημίας του Covid-19. Ο τελικός του Melodifestivalen 2020 ήταν ένα από τα τελευταία σημαντικά γεγονότα εκείνης της χρονιάς που έλαβε χώρα κανονικά πριν κλείσει ο κόσμος. Τα εισιτήρια για τις παραστάσεις θα ξεκινήσουν να πωλούνται τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 10:00 CET (11:00 Ώρα Ελλάδος) και τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στο LiveNation.se.

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τις αρχές Σεπτεμβρίου, το SVT σχεδιάζει να οδηγήσει το Melodifestivalen σε περιοδεία στη Σουηδία μετά το 2021 που πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά στη Στοκχόλμη χωρίς κοινό. Η περιοδεία του Melodifestivalen 2022 θα έχει ως εξής:

Ημιτελικός 1: Μάλμε -Malmö Arena (5 Φεβρουαρίου)
Ημιτελικός 2: Γκέτεμποργκ-Scandinavium(12 Φεβρουαρίου)
Ημιτελικός 3: Λινσέπινγκ-Saab Arena (19 Φεβρουαρίου)
Ημιτελικός 4: Lidköping-Sparbanken Arena (26 Φεβρουαρίου)
Δεύτερη Ευκαιρία: Ορνσκολντσβικ- Hägglunds Arena (5 Μαρτίου)
Τελικός: Στοκχόλμη – Friends Arena (12 Μαρτίου)

Ο Όσκαρ Ζια θα είναι ο παρουσιαστής του Melodifestivalen για το 2022.

Φέτος ο Όσκαρ Ζιά θα φιλοξενήσει το Melodifestivalen το 2022. Ο Όσκαρ έχει λάβει μέρος 3 φορές στο Melodifestivalen. Το 2013, ήταν τραγουδιστής του Behrang Miri στο τραγούδι “Jalla Dansa Sawa”. Το 2014, συμμετείχε για πρώτη φορά ως σόλο καλλιτέχνης και τερμάτισε όγδοος στον τελικό με το “Yes We Can”. Την ίδια χρονιά, ήταν μέλος της σουηδικής κριτικής επιτροπής για τη Eurovision 2014. Το 2016, πήρε ξανά μέρος ως σόλο τραγουδιστής με το “Human” και τερμάτισε δεύτερος στον τελικό. Πέρυσι, φιλοξένησε τον δεύτερο Ημιτελικό του Melodifestivalen μαζί με τον Christer Björkman και τον Anis Don Demina.

Πηγή: Eurovoix.com

 

Πως πιστεύετε θα πάει η Σουηδία στη Eurovision του Τορίνο; Ανυπομονείτε για την έναρξη του Melodifestivalen; Πείτε μας στα σχόλια!

1 reply
  1. tina
    tina says:

    Ευχομαι να τα πανε καλυτερα απο περσι αν και τα τελευταια χρονια οι συμμετοχες ειναι αρκετα μετριες . Ανυπομονησια δεν μπορω να πω οτι εχω για το melodifestivalen ειναι ακομα πολυ νωρις .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *