Τσεχία: Τον Δεκέμβριο ο εθνικός τελικός!

Το ενδιαφέρον για τη Eurovision 2022 δείχνει να είναι ήδη έντονο, μιας και πολλές χώρες ετοιμάζουν ήδη τη συμμετοχή τους για τον Μάιο, στο Τορίνο! Μάλιστα, αρκετές απ’ αυτές επιθυμούν να επιλέξουν νωρίς τη φετινή τους συμμετοχή, όπως η Τσεχία που θα επιλέξει τη συμμετοχή της για το 2022 τον Δεκέμβριο και μάλιστα διαδικτυακά όπως και πέρυσι.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 150 συμμετοχές στάλθηκαν στο ESCZ 2022, 6 με 8 από τις οποίες θα λάβουν μέρος στο show, που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να υποβάλει και μια μαγνητοσκοπημένη live version του τραγουδιού, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και ως βάση για την ψηφοφορία στο show. Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού που θα επιλεχθούν, επρόκειτο να παρουσιαστούν στις αρχές Δεκεμβρίου!

Παράλληλα, η βαθμολογία του κάθε διαγωνιζόμενου θα διαμορφωθεί μέσα από τρεις παράγοντες. Το 50% αυτής θα έρθει από μία διεθνή κριτική επιτροπή, 25% από το Τσέχικο κοινό και 25% από το διεθνές.

Πέρυσι στο Ρότερνταμ, η Τσεχία συμμετείχε με τον Benny Cristo και το Omaga!

Θα μπορέσει η Τσεχία να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό της 14ης Μαίου; Ποια η γνώμη σας για τις φετινές εξελίξεις; Πείτε μας στα σχόλια!

 

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    “…οπως η Τσεχία που θα επιλέξει τη συμμετοχή της για το 2022 τον Δεκέμβριο και μάλιστα διαδικτυακά όπως και πέρυσι”
    Και θα ρωτήσω εγώ, η ΕΡΤ δηλαδή σε τι υστερεί και δεν μπορεί να κάνει το ίδιο;
    Κρίμα γιατι φέτος υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις και πλέον δεν υπάρχει μεγάλο όνομα (σιγά το όνομα ο Γκάνος και ο Χριστοφόρου εν έτει 2021-22) και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και την γνώμη του κοινου με ένα παράλληλο εύκολο γρήγορο και οικονομικό τρόπο.
    Εδώ κάναμε εθνική βραδιά για τη demy ψάχνοντας το λιγότερο άθλιο τραγούδι από τα 3…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *