Άρτεμις Ματαφιά: “Ο Κώστας Καραφώτης αγκάλιασε την προσπάθειά μας!”

Η Άρτεμις Ματαφιά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σχετικά με την υποψηφιότητά της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022, ανέφερε πως κατέθεσε δύο τραγούδια στην ΕΡΤ με αγγλικό στίχο. Συγκεκριμένα για τη συμμετοχή της , δήλωσε:

Έχουμε καταθέσει δύο τραγούδια στην ΕΡΤ για τη Eurovision 2022 στην Ιταλία. Η απόφαση πάρθηκε όταν βγήκε η ανακοίνωση από την ΕΡΤ πως δέχεται τραγούδια από καλλιτέχνες για τον συγκεκριμένο θεσμό. Είναι σε αγγλικό στίχο, και τα δύο τραγούδια όμως έχουν και ένα μικρό ελληνικό στοιχείο-“έκπληξη”.

Παράλληλα, σχετικά με την προσπάθειά της, μίλησε και για την εμπλοκή του Κώστα Καραφώτη. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Έψαχνα μία εταιρεία παραγωγής να υποστηρίξει τα τραγούδια μας, καθώς δεν είχα κάποια. Ο Κώστας, όταν άκουσε τα τραγούδια και συζητώντας μαζί του, αγκάλιασε με απίστευτο τρόπο την προσπάθεια. Ο Κώστας βρίσκεται μπροστά στην εκπροσώπηση της προσπάθειας.

Ο ίδιος ο Κώστας Καραφώτης μιλώντας και εκείνος στην εκπομπή για τη συμμετοχή, ανέφερε:

Μ’ ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την Άρτεμις και τη Eurovision και την κατάθεση του τραγουδιού. Μόλις έμαθα και την ομάδα που είναι από πίσω εγω είπα “παιδιά, είμαι μέσα”. […] Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι μπαλάντα. Περνάει ένα πολύ ωραίο μήνυμα. με τους στίχους του τραγουδιού.

Σχετικά με τις άλλες συμμετοχές και συγκεκριμένα για τον good job nicky δήλωσε: “Γιατί όχι, κι εμένα μου αρέσει η μουσική του και το πως προσεγγίζει τα πράγματα μουσικά, μ ενδιαφέρει όμως να πάει ένα καλό τραγούδι.”

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *