Έλενα Παπαρίζου: “Θα ξαναπάμε στην Eurovision και εγώ και η Ελένη και η Τάμτα”!

Σε άκρως χιουμοριστικό κλίμα, η νούμερο ένα Έλενα Παπαρίζου συμμετείχε σε ένα βίντεο στο YouTube του Fipster απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις που έκαναν οι ακόλουθοι τους.

Μπορεί η κουβέντα ,αρχικά, να έβαινε στα πλαίσια του The Voice και των σχέσεων της με τους υπόλοιπους κριτές, αλλά και το κομμάτι Eurovision δεν μπορούσε να λείπει από το τραπέζι!

Όταν ρωτήθηκε στο ποιόν θα επέλεγε για εκπρόσωπο της χώρας το 2022 η Έλενα απάντησε πώς εννοείται πως θα έστελνε τη Joanne, όπως άλλωστε έχει ξανά δηλώσει στο παρελθόν. Αξίζει να τονίσουμε πως, σήμερα το μεσημέρι, η Ιωάννα προσκεκλημένοι στο “Όλα γκούντ” εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία της να βρεθεί στον διαγωνισμό!

Έπειτα, ο Fipster τη ρώτησε ποια συμμετοχή Ελλάδας ή Κύπρου θεωρεί αδικημένη τα τελευταία χρόνια και η Έλενα απάντησε:

“Πιστεύω πως η Ελένη (Φουρέιρα) μπορούσε να είχε νικήσει και πως η Τάμτα άξιζε περισσότερο. Αγαπώ και τον συνθέτη τους τον Άλεξ. Δε μου άρεσε η θέση της αλλά, είμαστε νέες ακόμα, θα ξαναπάμε όλες!”

Και το κομμάτι Eurovision έκλεισε την ερώτηση που κάνουν όλοι οι fans του διαγωνισμού: Πότε θα ξαναδούμε την Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του διαγωνισμού; Και εκείνη δε δίστασε να απαντήσει πως θα το έκανε αν είχε το κατάλληλο τραγούδι αλλά δεν έχει τύχει ακόμα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη παρακάτω.

Θα ξαναδούμε άραγε τις παραπάνω καλλιτέχνιδες να επιστρέφουν στη Eurovision; Και αν ναι, ποια θα θέλατε εσείς; Γράψτε μας στα σχόλια!

1 reply
  1. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Πιστεύω η Φουρέιρα μπορεί να φέρει την πρωτιά αν ξαναπάει, όπως έκανε και η Παπαρίζου (2001/2005). Η Παπαρίζου από την άλλη δε νομίζω ότι θα μπορέσει να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, και άλλοι νικητές έχουν επιστρέψει και έχουν φλοπαρει (Alexander Rybak ο πιο πρόσφατος). Όσο για την Τάμτα, πιστεύω ότι δεν είναι αρκετά δυνατή φωνητικά. Με ένα τραγούδι, όμως, πιο κατάλληλο θα μπορούσα να τη δω να καταλήγει υψηλότερα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *