Αλβανία: Η Elhaida Dani επιστρέφει στο Festivali i Kenges!

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της Αλβανίας  και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα σε λίγους μήνες θα την δούμε εκ νέου στο Festivali i Kenges, διεκδικώντας την εκπροσώπηση της χώρας της στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Μιλάμε φυσικά για την Elhaida Dani που επιβεβαιώνει τις φήμες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα και την ήθελαν ως μία εκ των συμμετεχόντων στο επερχόμενο FiK!

H Elhaid Dani έχει μία καρμική θα λέγαμε σχέση με την Ιταλία, την χώρα που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2022, αφού το 2013 κέρδισε την πρώτη έκδοση του The Voice of Italy, κερδίζοντας μάλιστα στον τελικό με το ασύλληπτο 70% των ψήφων!

Τα τελευταία χρόνια πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν το ενδεχόμενο η Elhaida Dani να επιστρέψει στην σκηνή της Eurovision. To 2022 πολύ πιθανόν αυτό να συμβεί, αν φυσικά κερδίσει το FiK, που θα διεξαχθεί ως είθισται τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η ίδια πριν λίγο μέσα από το προφίλ της στο Instagram, απάντησε θετικά στην προτροπή ενός θαυμαστή της να εκπροσωπήσει για μία ακόμη φορά την Αλβανία στο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού λέγοντας:

– Πότε θα καταλάβεις ότι όλη η Ευρώπη θέλει να σε ξαναδεί στην Γιουροβίζιον;

– Όλη η Ευρώπη; Λες; Πάμε τότε

 

Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή της Elhaida στο FiK, που το κέρδισε το 2014 με το τραγούδι Diell. Η Elhaida άλλαξε στην συνέχεια το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στην Eurovision 2015, ερμηνεύοντας το I’m Alive, καταλαμβάνοντας στον τελικό την 17η θέση.

Θα θέλατε να δείτε την Elhaida να εκπροσωπεί ξανά την Αλβανία στον διαγωνισμό της Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *