Αυστραλία: Αύριο τα πρώτα ονόματα για το Australia Decides 2022!!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστραλίας, SBS, θα διοργανώσει για μία ακόμη χρονιά το “Australia Decides” για την επιλογή της συμμετοχής στην Eurovision 2022, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας. Η προθεσμία κατάθεσης συμμετοχής έχει λήξει εδώ και έναν μήνα και μια επιτροπή προ-επιλογής έχει ξεχωρίσει τα καλύτερα για την τελική φάση της Αυστραλιάνης διοργάνωσης. Τα πρώτα ονόματα θα ανακοινωθούν από αύριο.

Όπως και τα προηγούμενα έτη, έτσι και φέτος, το SBS δε θα ανακοινώσει όλους τους συμμετέχοντες με μιας, αλλά κάποιους από αυτούς. Συγγεκριμένα, αύριο, θα μάθουμε τα ονόματα όχι μόνο των καλλιτεχνών αλλά και των στιχουργών που έχουν επιλεγείς για το Australia Decides 2022. Ο διαγωνισμός της εθνικής επιλογής της Αυστραλίας θα διεξαχθεί για άλλη μία χρονιά στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο “Gold Coast”, στην πόλη Gold Coast, στην πολιτεία Queensland, στις 26 Φεβρουαρίου 2022.

 

Ένα από τα ονόματα που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας είναι και η Tones And I η οποία γνώρισε μεγάλη διεθνής αναγνώριση με το single με το Dance Monkey.  Δε μένει παρά να δούμε αν τελικά η Tones And I θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που κατάφεραν να πείσουν την επιτροπή.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun.com για να μαθένετε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Αυστραλία αλλά και τις υπόλοιπες 41 χώρες της Eurovision 2022.

Πηγή: escbubble 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *