Βόρεια Μακεδονία: Με τους Dajte Muzika και το “Green Forces” στο Παρίσι!

Η μία μετά την άλλη οι συμμετέχουσες χώρες στη Junior Eurovision 2021 προχωρούν τις τελευταίες ημέρες στα αποκαλυπτήρια των εκπροσώπων τους. Σειρά είχε χθες το βράδυ η Βόρεια Μακεδονία. Η γειτονική μας χώρα θα εκπροσωπηθεί στο Παρίσι από το συγκρότημα Dajte Muzika και το τραγούδι “Green Forces“.

Οι Dajte Muzika είναι ένα τετραμελές συγκρότημα, το οποίο και συστάθηκε για τον 19ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού της Eurovision.

Η Kristina, η Anastasija, ο Miha και ο Filip συμμετέχουν όλοι τους στο ομώνυμο τηλεοπτικό πρόγραμμα του MRT. Μέσα από αυτή τους τη συνύπαρξη προέκυψε και η δημιουργία των Dajte Muzika που θα εκπροσωπήσουν τη Βόρεια Μακεδονία στη 16η παρουσία της στη Junior Eurovision.

Ο τίτλος του τραγουδιού με τον οποίο θα εκπροσωπηθούν οι γείτονες στο Παρίσι θα είναι “Green Forces”, με τα αποκαλυπτήρια του να αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες και επίσημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Dajte Muzika είναι το μοναδικό – ως τώρα – συγκρότημα που θα λάβει μέρος στη Junior Eurovision 2021 του Δεκεμβρίου.

Οι 19 συμμετέχουσες χώρες

Υπενθυμίζουμε πως ο φετινός διαγωνισμός της Junior Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου στο Παρίσι. 19 χώρες θα συμμετέχουν στη 19η έκδοση του διαγωνισμού. Οι χώρες αυτές είναι:

  1. 🇦🇱 Αλβανία (RTSH)
  2. 🇦🇲 Αρμενία (AMPTV)
  3. 🇦🇿 Αζερμπαϊτζάν (Ictimai)
  4. 🇧🇬 Βουλγαρία (BNT)
  5. 🇫🇷 Γαλλία (France TV)
  6. 🇩🇪 Γερμανία (NDR/KiKa)
  7. 🇬🇪 Γεωργία (GPB)
  8. 🇮🇪 Ιρλανδία (TG4)
  9. 🇮🇹 Ιταλία (Rai)
  10. 🇰🇿 Καζακστάν (Khabar Agency)
  11. 🇲🇹 Μάλτα (PBS)
  12. 🇳🇱 Ολλανδία (AVROTROS)
  13. 🇲🇰 Βόρεια Μακεδονία (MKRTV)
  14. 🇵🇱 Πολωνία (TVP)
  15. 🇵🇹 Πορτογαλία (RTP)
  16. 🇷🇺 Ρωσία (RTR)
  17. 🇷🇸 Σερβία (RTS)
  18. 🇪🇸 Ισπανία (TVE)
  19. 🇺🇦 Ουκρανία (UA: PBC)

Πώς σας φαίνεται η συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στον 19ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού της Eurovision ;

Πηγή/Εικόνα: JuniorEurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *