Γ. Καπουτζίδης: “Δεν ξέρω αν θα με δείτε στην Eurovision”!

Μία μικρή συνέντευξη έδωσε ο Γ. Καπουτζίδης με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης, Όποιος Θέλει Να Χωρίσει Να Σηκώσει Το Χέρι. Μεταξύ όλων των άλλων ερωτήθηκε και για την Eurovision και αν θα τον δούμε για μία ακόμη χρονιά στην θέση του σχολιαστή του διαγωνισμού.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος δεν ήταν σε θέση να δώσει απάντηση στο ερώτημα αυτό, αφού όπως σχολίασε είναι μία απόφαση της ΕΡΤ, που προφανώς δεν έχει λάβει ακόμη. Βέβαια ο Γ. Καπουτζίδης απάντησε πως εφόσον είναι με την Μαρία Κοζάκου, θα πήγαινε όχι μόνο στο Τορίνο, αλλά και στον Βόρειο Πόλο!

Δεν ξέρω αν θα με δείτε στην Eurovision, αυτό είναι μία απόφαση της ΕΡΤ. Βέβαια αν είμαι με την Μαρία όχι στο Τορίνο και στον Βόρειο Πόλο πάω.

Ο Γ. Καπουτζίδης μαζί με την Μ. Κοζάκου βρίσκονται στην θέση των σχολιαστών της μετάδοσης του διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση το 2018.

Θα θέλατε να δείτε τον Γ. Καπουτζίδη στον σχολιασμό της ΕΡΤ για μία ακόμη χρονιά;

Πηγή: Έθνος
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μην είναι στη θέση των σχολιαστών οι Κοζάκου – Καπουτζίδης. Είναι από τους πλεον πετυχημένους σχολιαστές και δεν βλέπω γιατί η ΕΡΤ να μην τους θέλει.
    Νωρίς είναι ακόμη, αλλά ίσως θα έπρεπε το επόμενο διάστημα η ΕΡΤ να τους “κλείσει”!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *