Ελλάδα: Η Καλομοίρα στο studio με τον Claydee και έναν από τους δημιουργούς του Fuego!

Μία μόλις μέρα απομένει στους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022 ώστε να ολοκληρώσουν τις προτάσεις τους και να τις υποβάλλουν στην ΕΡΤ.

Όπως η Joanne, έτσι και η Καλομοίρα δεν έχει καταθέσει ακόμα την πρότασή της. Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε studio στην Αθήνα και εργάζεται σκληρά με την ομάδα της, τελειοποιώντας τα τρία, κατά πάσα πιθανότητα, τραγούδια που θα καταθέσει στην ΕΡΤ, σε συνεργασία, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, με τον διάσημο Σουηδό μουσικό Mohombi.

Φαίνεται ωστόσο πως ο Mohombi δεν είναι ο μόνος διάσημος μουσικός που συνεργάζεται με την Καλομοίρα στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς της για την Eurovision 2022!

Στο studio του πετυχημένου τραγουδιστή, συνθέτη και παραγωγού Claydee βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες πολλοί γνωστοί μουσικοί, όπως ο Kallay Saunders (Ουγγαρία 2014) αλλά και ο καταξιωμένος Σουηδός συνθέτης-παραγωγός Andrez Wrethov, ένας εκ των δημιουργών του Fuego.

Η πραγματική έκπληξη όμως ήρθε σήμερα, όταν σε story που ανέβασε ο Andrez Wrethov στο Instagram, είδαμε την Καλομοίρα στο studio του Claydee να ηχογραφεί ένα τραγούδι, εμφανώς χορευτικό, αν κρίνουμε από τις κινήσεις της!

Ο Claydee

Ο 36χρονος Κλέιντι Λούπα, γνωστός καλλιτεχνικά ως Claydee και μέλος του μουσικού διδύμου Bang La Decks, είναι αλβανικής καταγωγής μουσικός, παραγωγός και τραγουδοποιός, μεγαλωμένος στην Ελλάδα. Είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια, έχει ήδη διεθνείς επιτυχίες (Mamacita Buena, Dame Dame, Loquita) και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες (Dimension-X, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Στικούδη).

Ο Anderz Wrethov

Ο 41χρονος Σουηδός Anderz Wrethov είναι γνωστός τραγουδοποιός και παραγωγός, στενός συνεργάτης του Alex P και μετρά πολύ σημαντικές επιτυχίες, μεταξύ άλλων στην Eurovision (AlwaysFuegoToo Late for LoveVoices) και στο Melodifestivalen (In My CabanaTempo, Bailá Bailá).

Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλη ανυπομονησία το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Καλομοίρας με όλους τους παραπάνω δημιουργούς, με την αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή των προτάσεων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022 να έχει ξεκινήσει.

Οι εξελίξεις όπως αντιλαμβάνεστε τις επόμενες ημέρες θα είναι αρκετές και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για όλα όσα αφορούν την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει φέτος! Έχουν βάλει όλοι τα μεγάλα μέσα…Μακάρι να υπάρχει κάθε χρόνο τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από συμμετέχοντες!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα συμφωνήσω… Φέτος όλοι έχουν δουλέψει με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Είναι υπέροχο που υπάρχει τόσο μεγάλος ζήλος και πάθος για την εκπροσώπηση της χώρας μετά από πολλά χρόνια αλλά παράλληλα το έργο της ΕΡΤ θα είναι υπερβολικά δύσκολο και ριψοκίνδυνο…
    Ουσιαστικά η επιτυχία ή η αποτυχία θα βαρύνει αποκλειστικά την ομάδα που θα επιλέξει τον/την επόμενο/η εκπρόσωπο μας αφού σε αυτό (δυστυχώς κατά εμέ) δεν θα έχει κανένα λόγο τον κοινο(έστω μέσω μιας διαδικτυακής ψηφοφορίας).
    Πολύ κρίμα που θα υπάρξουν πολλά δυνατά τραγούδια και κάποια δεν θα έχουν καν την ευκαιρία να ακουστούν…
    Προσωπικά πάντως, ως ώρας, με βάση το όνομα,την εμπειρία,τον αριθμό των τραγουδιών που κατεβαίνει κάθε εκπρόσωπος και σαφώς την όλη ομάδα που το πλαισιώνει (δισκογραφική, συνθέτες μάνατζερ χορογράφοι κλπ) θα έδινα τις εξής πιθανότητες να επιλέγουν οι:
    Καλομοίρα 35% (έχει την εμπειρία και φαίνεται ότι υπάρχει πόθος και από τις 2 πλευρές ήδη από το 2018 και επίσης κατεβαίνει με 3 τραγούδια και δυνατή ομάδα)
    GJN 30% ( και εδώ δυνατή ομάδα, o GJN πολλά υποσχόμενος αλλά στα αρνητικά ότι καταθέτει μόνο 1 κομμάτι και ότι τη τελευταία φορά που επιλέξαμε να στείλουμε κάτι πιο εναλλακτικο περιορίστηκαμε μόλις στην 21η θέση και ενδεχομένως να υπάρξει έντονη σύγκριση με το Gjon s tears η τον Duncan lorence)
    Evangelia 20% (το ότι θα κατέβει με την panik και θα επιχειρήσει ταυτόχρονα και για την Κύπρο το θεωρώ μεγάλο μείον και ας έχει μια κακή ομάδα και ας καταθέσει παραπάνω από 1 τραγούδι)
    Όλοι οι υπόλοιποι μοιράζονται το υπόλοιπο 15% με πάνω κάτω τις ίδιες πιθανότητες.
    Εν ολίγοις ιδανικά θα ήθελα μια έστω μικρή και απλή συμμετοχή και του κοινού (όχι απαραίτητα ολόκληρη εθνική βραδιά) και νομίζω ότι είτε η Καλομοίρα είτε ο GJN θα βρεθούν στο Τορίνο. Σε κάθε περίπτωση όμως χαίρομαι που η ΕΡΤ, οι καλλιτέχνες και οι δισκογραφικές βλέπουν το κεφάλαιο Eurovision και πάλι σοβαρά! Καλή μας επιτυχία!!!

    Απάντηση
  3. Κολοσσός
    Κολοσσός says:

    Πιστεύω η καλομοίρα θα είναι η εκπρόσωπος μας φέτος στη eurovision. Η ερτ θα χρησιμοποιήσει τη καλομοίρα για hype. Άλλωστε Πιστεύω θα έχει πολύ καλό τραγούδι. Ο good job nicky είναι μικρός ακόμα και Πιστεύω θα είναι ο εκπρόσωπος μας μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *