Ελλάδα: Καμία πρόταση δεν έχει κατατεθεί επισήμως ακόμη στην ΕΡΤ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Είναι γνωστό πως στην Ελλάδα είμαστε άνθρωποι της τελευταίας στιγμής και αυτό ισχύει απόλυτα και στην περίπτωση της Eurovision! Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες μας, καμία πρόταση δεν έχει κατατεθεί επισήμως στην ΕΡΤ, για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι, έχουν μία μόνο εβδομάδα στην διάθεση τους, ώστε να στείλουν την πρόταση τους.

Μπορεί ήδη να γνωρίζουμε τους πιθανούς εκπροσώπους μας για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον επόμενο Μάιο στην Ιταλία, να έχουμε ήδη δηλώσεις τους, αλλά μέχρι στιγμής κανείς εξ αυτών δεν έχει καταθέσει το τραγούδι του, αλλά και την ολοκληρωμένη πρόταση του, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Φυσικά, αρκετοί εξ αυτών έχουν επικοινωνήσει με την ΕΡΤ, ζητώντας διευκρινήσεις για την διαδικασία, τον τρόπο κατάθεσης της πρότασης τους κλπ.

Τα studio ηχογραφήσεων κυριολεκτικά έχουν πάρει φωτιά, αφού άπαντες οι υποψήφιοι βάζουν τις τελευταίες πινελιές στα τραγούδια που θα υποβάλουν, ελπίζοντας όλοι τους πως θα εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή, η οποία θα κληθεί αργότερα να επιλέξει αυτόν που θα υπερασπιστεί τα ελληνικά χρώματα στην Eurovision 2022.

Η ομάδα της ΕΡΤ που ασχολείται με το project, με προεξάρχουσα φυσικά την διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Δώρα Χειράκη, είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το επίπεδο των καλλιτεχνών, αλλά και με το αυξημένο ενδιαφέρον από τα media, τις εταιρείες παραγωγής, δισκογραφικές κ.α.

Αυτό που απομένει επίσης να αποφασιστεί είναι ο ακριβής τρόπος επιλογής του καλλιτέχνης και του τραγουδιού. Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μας, μία κριτική επιτροπή με επικεφαλής τον μουσικοσυνθέτη και μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, Δημήτρη Παπαδημητρίου, θα είναι αρμόδια για την επιλογή. Αυτό που εξετάζεται, είναι αυτή η επιτροπή να είναι εκτενέστερη σε σχέση με τις αντίστοιχες επιτροπές των προηγούμενων ετών.

Οι εξελίξεις όπως αντιλαμβάνεστε τις επόμενες ημέρες θα είναι αρκετές και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για όλα όσα αφορούν την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsApp για ακόμη πιο άμεση ενημέρωση και ατελείωτες Eurovision συζητήσεις! Κάντε κλικ ΕΔΩ.

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Δεν νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει ότι, “στην Ελλάδα είμαστε άνθρωποι της τελευταίας στιγμής”. Ήταν το μόνο σίγουρο ότι όλοι όσοι θα δηλώσουν συμμετοχή, θα εξαντλούσαν (αναγκαστικά) το χρονικό περιθώριο που έθεσε η ΕΡΤ.
    Ο 1 μήνας περίπου που έχουν οι εταιρίες στη διάθεσή τους για να καταθέσουν την συμμετοχή τους, όπως είχα πει, είναι πολύ οριακό χρονικό διάστημα, εαν όχι απαγορευτικό για τις μικρές εταιρείες. Και αυτό γιατι στο “πακέτο” της κάθε συμμετοχής πρέπει να περιλαμβάνονται τα πάντα! Από τραγούδι και τραγουδιστή-ρια, μέχρι τη σκηνική παρουσίαση και τους συντελεστές.

    Πιστεύω εν τέλει ότι δεν θα έχουμε τόσες πολλές συμμετοχές που θα κατατεθούν στην ΕΡΤ. Όχι τουλάχιστον τόσες, όσες ακούγονται. Αναμένω να δω ποιοι θα δηλώσουν συμμετοχή και φυσικά να ακούσω τα τραγούδια τους!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *