Ελλάδα: Ο Good Job Nicky κατέθεσε την πρότασή του στην ΕΡΤ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Είναι γεγονός, ο Νικόλας Βαρθακούρης ή όπως είναι γνωστός καλλιτεχνικά – Good Job Nicky, κατέθεσε πριν από λίγο την ολοκληρωμένη πρόταση του στη ΕΡΤ, διεκδικώντας και επισήμως την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022.

Μέσα από το Eurovisionfun διαβάσατε πρώτα, στις 29 Μαίου, λίγες μόλις ημέρες μετά τον τελικό του προηγούμενου διαγωνισμού, πως ο Good Job Nicky ενδιαφέρεται να σηκώσει τα ελληνικά χρώματα στην Eurovision 2022. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επιβεβαιώσαμε πλήρως πως ο νεαρός καλλιτέχνης ετοιμάζει τραγούδι, προκειμένου να το καταθέσει στην ΕΡΤ. Στις 24 Σεπτεμβρίου διαβάσατε πρώτα εδώ και κάποιες πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι του, πως πρόκειται για ένα mid-tempo, κινηματογραφικό κομμάτι, που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιαίτερη φωνή του Νικόλα.

Είμαστε σε θέση πλέον να επιβεβαιώσουμε ότι η δισκογραφική εταιρεία Cobalt, που εκπροσωπεί τον καλλιτέχνη, κατέθεσε νωρίτερα την πρόταση της στην ΕΡΤ για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η πρόταση αυτή περιλαμβάνει ως ερμηνευτή τον Good Job Nicky, με ένα τραγούδι, διά χειρός του Ερμή Γεραγίδη, με τον οποίο ο Good Job Nicky συνεργάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνική του πορείας. Υπεύθυνος της σκηνοθετικής επιμέλειας εφόσον επιλεγεί, θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Επίσης, ενεργό ρόλο στην προσπάθεια του Good Job Nicky, θα παίξει και ο Ηλίας Κοκοτός, project manager όλων των αποστολών της Dream Team.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, έχουν ήδη κατατεθεί περισσότερες από δέκα προτάσεις καλλιτεχνών, κάποιες εκ των οποίων να έχουν περισσότερα από ένα τραγούδια.

Μέσα στις επόμενες ημέρες που απομένουν για την εκπνοή της προθεσμίας (10 Οκτωβρίου), αναμένουμε την υποβολή και των προτάσεων των υπόλοιπων καλλιτεχνών που το προηγούμενου διάστημα εξέφρασαν ενδιαφέρον, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022. Παρά τα όσα ακούστηκαν σήμερα σε διάφορες εκπομπές, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (8/10), κανείς εκ των Joanne, Καλομοίρα, Ηλία Κόζα, Amanda Georgiadi και Evangelia δεν είχαν καταθέσει τις προτάσεις τους στην Αγία Παρασκευή.

Θα θέλατε να δείτε τον Good Job Nicky εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2022; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsApp για ακόμη πιο άμεση ενημέρωση και ατελείωτες Eurovision συζητήσεις! Κάντε κλικ ΕΔΩ.

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music-Man
    Music-Man says:

    Και φέτος να μην πάει, αν κάποιο άλλο τραγούδι και καλλιτεχνης επιλεγεί, ΣΙΓΟΥΡΑ θα πάει άμεσα στα επόμενα χρόνια! Πολύ αξιόλογος καλλιτέχνης, με τον ακριβή όρο, που έχει θέση στην ΕV! !Τον στηρίζω με 1000!

    Απάντηση
  2. MadProfessor
    MadProfessor says:

    Πολυ καλη επιλογη ο μικρος, μ’ αρεσει. Αλλα αφου αυτος θα παει οι αλλοι γιατι μπαινουν στον κοπο; Το λυπαμαι λιγο το Καλομοιρακι.

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Καλη προταση ο good job Nicky εφοσον επιλεγει ο προβληματισμος μου ειναι το τραγουδι που εφοσον ισχυει καποιες εκπομπες το χαρακτηρισαν ως δυναμικη μπαλαντα και απο οσο γνωριζουμε οι μπαλαντες δεν εδωσαν ποτε καλη θεση στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *