Ελλάδα: Συνεργασία Καλομοίρας – Mohombi για τη Eurovision 2022!

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες όλων των καλλιτεχνών που ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2022. Με κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα να απομένει για την υποβολή προτάσεων για τη συμμετοχή της χώρας μας τον ερχόμενο Μάιο στην Ιταλία, η Καλομοίρα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Η εκπρόσωπός μας το 2008 εργάζεται σκληρά με την ομάδα της, προκειμένου να υποβάλλει στην ΕΡΤ τις προτάσεις της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με τον διάσημο Σουηδό μουσικό, Mohombi.

Όπως μαρτυρεί η δημοσίευση του 35χρονου τραγουδιστή και συνθέτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα και ετοιμάζει με την Καλομοίρα κάποια νέα τραγούδια.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως στο ποστ που δημοσίευσε στο Instagram ο Mohombi αναφέρει:

Γράφοντας hits μόνο. Γράφοντας ιστορία. Πάμε Καλομοίρα!

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και σε παλαιότερο άρθρο μας, η 36χρονη ερμηνεύτρια βρισκόταν σε φάση αναζήτησης τραγουδιών, με την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022 να είναι δεδομένη. Προκειμένου να υποβάλλει μία ολοκληρωμένη πρόταση στην ΕΡΤ, επρόκειτο να στραφεί κατά πάσα πιθανότητα σε ξένους δημιουργούς. Όπερ και εγένετο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, τρία τραγούδια θα υποβάλλει η δημοφιλής καλλιτέχνης στην κρατική ραδιοτηλεόραση.

Ο Mohombi

Ο Mohombi αποτελεί ένα ιδιαίτερα γνωστό όνομα στους Eurofans ανά τον πλανήτη. Έχει συμμετάσχει τρεις φορές στο Melodifestivalen (2005, 2019, 2020), έχοντας ως καλύτερο του αποτέλεσμα την 5η θέση το 2019 με το τραγούδι “Hello”. Έγινε γνωστός παγκοσμίως με το τραγούδι “Bumpy Ride” που κυκλοφόρησε το 2010 και μετράει στο παλμαρέ του αρκετά βραβεία, με το Grammy από τη συμμετοχή του στο άλμπουμ του Pitbull “DALE” το 2016 να ξεχωρίζει.

Αναμένουμε, λοιπόν, με μεγάλη ανυπομονησία το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, με την αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή των προτάσεων για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022 να έχει ξεκινήσει. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο μέχρι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Οι εξελίξεις όπως αντιλαμβάνεστε τις επόμενες ημέρες θα είναι αρκετές και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για όλα όσα αφορούν την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Λουκάς
    Λουκάς says:

    Καλομοίρα δαγκωτό παίδες… ΜΟΝΟ Καλομοίρα, είναι τόσο μικρή ακόμα, τόσο φρέσκια, και τόσα χρόνια αποχής θα κάνει ένα μεγάλο come back με τη μην Eurovision, τιμή μας να μας ξανα εκπροσωπήσει… θα έχει τρελή όρεξη.. ΕΡΤ σε παρακαλώ στείλε την ξανα της το χρωστάς!!!!!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η θα είναι κάτι πολύ δυνατό(και σύγχρονο) ή κάτι μετριοτατο.
    Προσωπικά θεωρώ δεδομένο πως οι επικρατέστεροι είναι η Καλομοίρα ο gjn και η Evangelia. Τα άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί τα θεωρώ σχεδόν απίθανο να μας εκπροσωπήσουν.
    Πάντως μια διαδικτυακή ψηφοφορία, όχι απαραίτητα εθνικός τελικός-βραδια, θα ήταν ωραία ιδέα γιατί ναι μεν οι 3 αυτοί υποψήφιοι υπηρετούν κατά βάση την pop μουσική αλλά ο καθένας με το δικό του – ιδιαίτερο- τρόπο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *