Ελλάδα: Την Dream Team καλεί PANIK και MINOS, σε περίπτωση που επιλεγούν οι προτάσεις τους!

Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε. Τόσο η δισκογραφική εταιρεία PANIK, όσο και η MINOS, πρότειναν στην επονομαζόμενη και ως Dream Team, να αναλάβουν την παραγωγή και την σκηνοθετική επιμέλεια των καλλιτεχνών τους, εφόσον φυσικά η ΕΡΤ επιλέξει την πρόταση τους για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022.

Όπως είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε σε προηγούμενα άρθρα μας, μπορεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος να μην υπογράφει ως συνθέτης κανένα εκ των υποψήφιων τραγουδιών που υποβλήθηκαν στην ΕΡΤ για τον επόμενο διαγωνισμό, αυτό όμως δεν ισχύει για τα υπόλοιπα μέλη της Dream Team, που έχουν ενεργό ρόλο στις προτάσεις κάποιων εκ των υποψηφιοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Good Job Nicky (καλλιτέχνης της Cobalt), όσο και η Αμάντα Γεωργιάδη, θα έχουν την συνδρομή του Φωκά Ευαγγελινού, αλλά και του Ηλία Κοκοτού, στην περίπτωση που επιλεγούν από την ΕΡΤ προκειμένου να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Την εμπειρία όμως και την αποτελεσματικότητα της Dream Team στον διαγωνισμό, ζήτησαν και οι PANIK και MINOS, σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές μας πληροφορίες.

Οι δύο μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες της χώρας συμμετέχουν στην κλειστή διαγωνιστική διαδικασία της ΕΡΤ, με δύο νέες και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες*. Πρόκειται για την Evangelia εκ μέρους της PANIK και της Joanne για την MINOS. Αμφότερες, ήρθαν σε επικοινωνία με την Dream team, ζητώντας να δουλέψουν μαζί τους το project, στην περίπτωση φυσικά που λάβουν το χρίσμα για το Τορίνο.

Η Dream Team δεν είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εφόσον φυσικά και το τραγούδι πληροί τις προδιαγραφές που έχουν ως ομάδα, για το επίπεδο του διαγωνισμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα τραγούδια που κατέθεσαν οι Good Job Nicky και Αμάντα Γεωργιάδη, ικανοποιούν το κριτήριο αυτό.

Ανάλογη πρόταση στην Dream Team έχει απευθύνει και ο Ηλίας Κόζας. Εξάλλου το 2013 αφανής σκηνοθέτης του Alcohol Is Free, ήταν ο Φωκάς Ευαγγελινός, καμία συνεπώς εντύπωση δεν προκαλεί η εκ νέου προσέγγιση του στην Dream Team.

Σας υπενθυμίζουμε πως την επόμενη εβδομάδα, η αρμόδια κριτική επιτροπή της ΕΡΤ με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, θα ξεκινήσει την ακρόαση των υποψήφιων τραγουδιών και την εξέταση των υπόλοιπων λεπτομερειών της κάθε πρότασης, ώστε αρχικά να καταλήξει σε έναν μικρό αριθμό τραγουδιών (όχι παραπάνω από τέσσερα) και στην συνέχεια αφού πραγματοποιήσει και εκ του σύνεγγυς συναντήσεις με τους ερμηνευτές αυτών των τραγουδιών και της ομάδας που τους πλαισιώνει, να καταλήξει στο εκπρόσωπο μας για την Eurovision 2022!

* Η πρόταση της MINOS στην Dream Team αφορά την Joanne και όχι τους Marseaux και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, που επίσης ανήκουν στην εταιρεία και υπέβαλαν τις προτάσεις τους στην ΕΡΤ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι είναι λογικό οι εταιρείες και οι καλλιτέχνες να θέλουν να έχουν στην αποστολή τους ανθρώπους με σημαντικές διακρίσεις στον διαγωνισμό, αλλά και τεράστια εμπειρία!

    Από εκεί και περα, το γεγονός ότι (σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο) η Dream Team θέλει πρώτα να ακούσει τις συμμετοχές και ύστερα να αποφασίσει για το αν θα τις αναλάβει, δείχνει το πόσο σωστά, μεθοδικά και ακρως επαγγελματικά δουλεύει αυτή ομάδα!

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Απλώς να αναφέρω πως στην περίπτωση της Minos EMI, εκτός από την Joanne βρίσκονται και η Marseaux. Εκτός αν στην περίπτωση της Marseuax έχει προσυμφωνηθεί να στελεχωθεί από μια διαφορετική ομάδα, σε μια ενδεχόμενη νίκη της για εκπροσώπηση της Χώρας.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προσωπικά θα μιλήσω ξεχωριστά για κάθε μέλος της “dream team”. (Δεν με βρίσκει σύμφωνο 100% αυτή η ονομασία)
    Ο κ. Κοκοτος είναι πολύ καλός στις δημόσιες σχέσεις. Ο Φωκάς εξαιρετικός και έχοντας και νίκες στο ενεργητικό του αναφορικά με το διαγωνισμό. Μπορεί να αναβαθμίζει μετριοτατα κομμάτια (βλ. This is loce και X my heart). Ο Κοντόπουλος από την άλλη ως συνθέτης δεν μου αρέσει γιατί θεωρώ βρίσκεται σε άλλη μουσική δεκαετία και επαναλαμβάνεται μουσικά (ειδικά όταν είναι μόνος στη σύνθεση). Σαν παραγωγός είναι καλός.
    Εφόσον τα τρία αυτά πρόσωπα δεχτούν να στελεχώσουν την ομάδα της Joanne και της Evangelia σημαίνει ότι και αυτές θα έχουν δυνατές συμμετοχες. (πλην του GJN και της Amanda που ήδη με το έμπειρο “αυτί” τους έχουν ξεχωρίσει αυτές τις συμμετοχές άρα και για αυτό το λόγο στελεχώνουν τις αντίστοιχες ομάδες)
    Για να δούμε…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *