Ελλάδα: Το ρεπορτάζ του “Love It” για την μη υποβολή πρότασης στην ΕΡΤ από την Καλομοίρα!

Πολλά ειπώθηκαν από χθες βράδυ, όταν και έγινε γνωστό πως η Καλομοίρα δεν κατέθεσε τελικά την πρόταση της στην ΕΡΤ, προκειμένου να διεκδικήσει και αυτή με την σειρά της την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2022. Η αρχισυντάκτρια του Love It, Μάρτζυ Λαζάρου ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, όλα όσα διαβάσατε χθες μέσα από το Eurovisionfun.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Μάρτζυ Λαζάρου, η Καλομοίρα δεν κατέθεσε την υποψηφιότητα της καθώς ανέμενε απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ και παρότι γνώριζε ότι για την Eurovision 2022 η ελληνική δημόσια τηλεόραση είχε εξαγγείλει μία εσωτερική-διαγωνιστική διαδικασία.

Οι δικές μου πληροφορίες, υποθέτω κι όλας, η Καλομοίρα ίσως να ήθελε απευθείας ανάθεση. Η διαδικασία όλη αυτή ορίζει πως πρέπει να καταθέσουν κάποιες προτάσεις … Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Καλομοίρα έκανε ένα βήμα πίσω, τελικά δεν έκανε καμία αίτηση για να πάει στην Eurovision. Ίσως επειδή δεν υπήρξε ανάθεση …

Το αυτονόητο και αυτό που κάθε λογικός άνθρωπος που βλέπει με μία ψύχραιμη ματιά τα γεγονότα, αποκαλύπτει ουσιαστικά η Μάρτζυ Λαζάρου. Τα ίδια ακριβώς γράφαμε και εμείς στο χθεσινό μας άρθρο, με κάποιους που πίσω από κάθε τι κακό βλέπουν την ΕΡΤ, να υποστηρίζουν πως απλά θέλουμε να την υπερασπιστούμε.

Η Μάρτζυ Λαζάρου όμως επιβεβαιώνει και το πρωινό αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τους 25 καλλιτέχνες που κατέθεσαν συμμετοχή τελικά και τα 40 περίπου τραγούδια, μεταξύ των οποίων “κρύβεται” και η ελληνική συμμετοχή για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Κάποιοι καλλιτέχνες κατέθεσαν περισσότερα από ένα τραγούδια, για αυτό έχουμε 25 συνολικά καλλιτέχνες με 40 τραγούδια!


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Στο βίντεο από την συγκεκριμένη εκπομπή ειπώθηκε και στο άρθρο για την ηλικία της. Το οποίο απόσπασμα και κόψατε!
    Το ίδιο συνέβει και εχθές που αναφέρατε μεν την πηγη (okmag), αλλά δεν αναφέρατε όλα τα γραφόμενα του Γεωργιάδη.
    Και παραπάνω γράφετε “… με κάποιους που πίσω από κάθε τι κακό βλέπουν την ΕΡΤ, να υποστηρίζουν πως απλά θέλουμε να την υπερασπιστούμε.”

    Όταν λοιπόν επιμελώς δεν αναφέρετε κάποια αρνητικά πράγματα από δημοσιεύματα ή εκπομπές, αυτό άραγε δεν είναι υπεράσπιση της ΕΡΤ; Δικαίωμα σας είναι να το κάνετε (και πραγματικά δεν το λέω ειρωνικά) και ως ένα βαθμό είναι θεμιτό, αλλά μην εκπλήσσεστε όταν κάποιοι από εμας λέμε ότι υποστηρίζετε την EΡΤ!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Μα εμεις δεν το κρυβουμε, την υπρασπιζομαστε τηην ΕΡΤ σε πράγματα για τα οποια θεωρουμε πως εχει δικαιο! Αυτο για την ηλικια το ανεφερε η κα Λαζαρου, χωρις ομως να το ασπαζεται, αφού εδωσε την εξηγηση της και το ρεπορτάζ της. Επιμενεις να πιστευεις κατι διαφορετικο δικαιωμα σου, αλλα τα οσα ειπωθηκαν στην εκπομπη ειναι αυτα που λεγαμε εμεις απο χθες τι να κανουμε τωρα.

      Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    OK! Κατανοητό! Θα δημοσιεύετε ό,τι ασπάζεστε λοιπόν…
    Τίμιο και ξεκάθαρο!

    Όσο για το τι πιστεύω και τι όχι για το παραπάνω θέμα, δεν είναι τίμιο από μέρους σας να αποφασίζετε εσείς για μενα. Σε όλα μου τα σχόλια εχθες τόνιζα την λέξη “ΕΑΝ” σε όσα έγραψε και δημοσίευσε ο Γεωργιάδης. Το “εαν” φανερώνει ότι δεν είμαι σίγουρος και γι’ αυτό έγραψα μακάρι να τοποθετηθεί και η Καλομοίρα κάποια στιγμή, για να μην υπάρχουν “σκιές”. Ελπίζω τώρα να ήμουν ξεκάθαρος για το εαν και πόσο είμαι πεπεισμένος!

    Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Ειλικρινά πίστευα ότι όταν δημοσιεύατε κάποιο άρθρο σας το οποίο είχε άλλη “πηγή”, θα αναφέρεστε σε όλα τα στοιχεία της “πηγης” αυτής.
        Ευχαριστώ πάντως για την παραπάνω διευκρίνηση.

        Απάντηση
  3. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Οποιος γνωριζει την Καλομοιρα απο την αρχη της καριερας της μπορει να καταλαβει οτι η γυναικα αυτη ΔΕ μπορει να ειναι ντιβα και να απαιτει απευθειας αναθεση. Δε λεω οτι η ΕΡΤ φερθηκε ρατσιστικα σε καμια περιπτωση, αλλα ισως το κλιμα να ειναι πιο θερμο προς συγκεκριμενους καλλιτεχνες και αυτα απο στομα σε στομα μαθαινονται σε τετοιους χωρους. Δε λεω πως η κριση δεν θα ηταν αντικειμενικη αναμεσα στα τραγουδια στο τελος, θα ηταν, αλλα δεν αποκλειω σε καμια περιπτωση να συζητιουνται πραγματα του τυπου ” καλυτερα με ενα νεο φρεσκο παιδι να παμε, οποιοι γυρνανε στον διαγωνισμο δεν τα πανε συνηθως καλα, η Στεφανια ηταν προωτοεμφανιζομενη ” κλπ κλπ. Αγαπω και στηριζω το συγκεκριμενο site αλλα δε μου αρεσει που παει να περασει μια τετοια εικονα για τη Καλομοιρα μονο για να θεσει την ΕΡΤ εκτος υποψιων. Κανενας λογος δεν υπηρχε να δωσετε τοσο φως στις συγκεκριμενες δηλωσεις, ποσο μαλλον οταν ειναι απλες υποθεσεις του καθενος.

    Απάντηση
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Δε γινεται μια δημοσιογραφος να λεει ” εχω πληροφοριες και υποθετω κιολας ” και να το παιρνουμε ως κατι σοβαρο.
      Αν εχεις πληροφοριες που ειναι εγκυρες δε χρειαζεται και να υποθετεις.
      Εγω απο το παραπανω βγαζω συμπερασμα οτι ηταν καθαρα δικη της υποθεση, και ισως καποιου αλλου που της το ειπε. Σαν εγκυρη πληροφορια δεν ακουγεται σιγουρα για να παρουσιαζεται στο παρον αρθρο ως ” ρεπορταζ ”.

      Απάντηση
  4. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Το αστειο της υποθεσης βεβαια ειναι οτι αναφερεται στην εκπομπαρα της Καινουργιου – και τονιζεται και στο αρθρο – πως ” μαλλον ηθελε αναθεση, ενω ηξερε τη διαδικασια ”. Ελα που αυτη η προταση ακριβως καταριπτει απο μονη της την πιθανοτητα να ειναι αληθες αυτο. Γιατι δεν εχει καμια λογικη, ειναι εντελως ατοπο, να προετοιμαζεσαι, να ξερεις τη διαδικασια, να ανεβαζεις βιντεακια προετοιμασιας ως το Σαββατο και τη Κυριακη ξαφνικα να θυμασαι οτι θελεις απευθειας αναθεση.

    Πολυ πιο πιθανο βρισκω το σεναριο η Καλομοιρα να αντεδρασε συναισθηματικα σε κατι που ακουσε ( η ισως παρερμηνευτηκε απο τον κυκλο της ).
    Να μη ξεχναμε ( μιας και ειμαστε ολοι eurofans εδω ) οτι η γυναικα μας χαρισε μια απο τις πιο αξιοπρεπεις θεσεις στον διαγωνισμο.

    Λιγη αποσταση, αντικειμενικοτητα, κριτικη αποψη και λογικη παρακολουθηση των γεγονοτων δεν θα εβλαπτε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *