Εσθονία: 202 τραγούδια για το Eesti Laul 2022!

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του εθνικού τελικού της Εσθονίας στο Instagram, 202 τραγούδια υποβλήθηκαν για το Eesti Laul 2022.

Πιο αναλυτικά, ανάμεσα στα 202 τραγούδια που κατατέθηκαν, τα 84 είναι στην Εσθονική γλώσσα, ενώ τα υπόλοιπα είναι στην Αγγλική, Ισπανική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα. Μάλιστα γίνεται αναφορά και σε τραγούδια που είναι γραμμένη σε τεχνητή γλώσσα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eesti Laul (@eesti_laul)

 

Επιπροσθέτως, μεταξύ των καλλιτεχνών που θα διεκδικήσουν το χρήσμα της εκπροσώπησης της βαλτικής αυτής δημοκρατίας είναι και 7 παλαιότεροι εκπρόσωποι της χώρας στην Eurovision! Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο (εδώ) τα ονόματα των υποψηφίων αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, καθώς η διαδικασία επιλογής ξεκινάει πιο νωρίς από ποτέ και συγκεκριμένα στις 20 Νοεμβρίου, διότι φέτος έχουμε για πρώτη φορά την εισαγωγή προημιτελικών γύρων.

Το πρόγραμμα του Eesti Laul 2022 έχει ως εξής:

  • 20 Νοεμβρίου – Προημιτελικός 1
  • 27 Νοεμβρίου – Προημιτελικός 2
  • 4 Δεκεμβρίου – Προημιτελικός 3
  • 11 Δεκεμβρίου – Προημιτελικός 4
  • 3 Φεβρουαρίου – Πρώτος Ημιτελικός
  • 5 Φεβρουαρίου – Δεύτερος ημιτελικός
  • 12 Φεβρουαρίου – Μεγάλος Τελικός

Το 2021 τη χώρα εκπροσώπησε ο Uku Suviste με το The Lucky One“,  χωρίς ωστόσο να πάρει την πρόκριση στον Τελικό καθώς περιορίστηκε στην 13η θέση του 2ου ημιτελικού με 58 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisonFun.com για τις επερχόμενες ανακοινώσεις σε ό,τι αφορά την Εσθονία αλλά και τις υπόλοιπες 40 χώρες της Eurovision 2022!!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *