Ηνωμένο Βασίλειο: Συνεργασία BBC με TaP Music για τη Eurovision 2022!

Δυο σερί τελευταίας θέσης έστρεψε το BBC να αλλάξει πλεύση και να στραφεί σε μια δυνατή εταιρία του χώρου για την Eurovision 2022!

Συγκεκριμένα, η TaP Music στοχεύει στο να επιλέξει μια συμμετοχή που θα αποτελείται από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, τραγουδιστές, τραγουδοποιούς, συνθέτες και ακόμα υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων. Η συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρία εκπροσωπεί τεράστια ονόματα του χώρου όπως Lana Del Rey, Elton John, Ellie Goulding και Dua Lipa, η οποία σχολίασε και την επιλογή της εταιρίας της για τη συγκεκριμένη συνεργασία που θα διαβάσετε παρακάτω.

Η Hannah Heavens, διευθύντρια δημιουργικού τμήματος, δήλωσε:

“Από σήμερα θα θέλαμε να κάνουμε έκκληση σε όλη τη μουσική βιομηχανία να μας στείλει συμμετοχές για την Eurovision 2022. Μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα γύρω από τον εκπρόσωπο μας για να δώσουμε, όχι μόνο την υπέροχη ευκαιρία της Eurovision, αλλά και για μια μακροχρόνια μουσική καριέρα

Η Kate Phillips, υπεύθυνη του ψυχαγωγικού περιεχομένου του BBC, είπε με τη σειρά της:

“Στο Ηνωμένο Βασίλειο η αγάπη μας για τη Eurovision είναι μεγαλύτερη από ποτέ και έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη Eurovision 2022 και για αυτό είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία η οποία θα μας δώσει μεγάλα μουσικά ταλέντα!”

Με τη σειρά του, τέλος, ο Scott Mills ανέφερε:

“Το να είμαι υπεύθυνος για τη Eurovision εκ μέρους του BBC είναι από τις αγαπημένες μου στιγμές της χρονιάς. Όταν άκουσα τη διάθεση της TaP Music να ανακαλύψει και να δείξει στον κόσμο τον πλούσιο και πολυποίκιλο βάθος των μουσικών ταλέντων που πραγματικά υπάρχει στη χώρα στα καλύτερα του, με έκανε να ενθουσιαστώ ακόμα παραπάνω για το 2022, και είμαι υπεύθυνος από το 2011!”

Μετά τη σειρά δηλώσεων από εκπροσώπους του BBC, δεν έλειψαν και οι δηλώσεις καλλιτεχνών παγκόσμιας εμβέλειας οι οποίοι έδειξαν τη στήριξη στην εταιρία τους και στη συνεργασία με το  BBC.

Αρχικά, η Dua Lipa είπε:

“Είμαι περήφανη τόσο για την Αγγλική όσο και την καταγωγή μου από το Κόσσοβο… Είμαι χαρούμενη να δανείσω το μάνατζερ μου για αυτό το σκοπό… Θα επευφημώ για αυτούς!”

Ένα μουσικό ίνδαλμα της χώρας, ο Elton John, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του:

“Η Βρετανική ποπ έχει κατακτήσει τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Η κληρονομιά και και η επίπτωση που έχει την κάνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που γνώρισε η χώρα. Σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο, πρέπει να βρούμε καινούριους τρόπους να ευδοκιμήσουμε. Δεν υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές διοργανώσεις οι οποίες να είναι τόσο μεγάλες και παγκόσμιες όσο η Eurovision, οπότε είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να θυμίσουμε στον κόσμο το βάθος και την ποικιλομορφία του ταλέντου μας. Δεν μπορώ να περιμένω να δω τι έχει ετοιμάσει η TaP Music!”

Τέλος, η Mel C επίσης δήλωσε:

“Οι Βρετανοί κάνουμε φανταστική ποπ. Όχι μόνο κάνουμε, εμείς τη ξεκινήσαμε! Δεν ήρθε λοιπόν η ώρα να δείξουμε στην Ευρώπη τι μπορούμε να κάνουμε και να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην Eurovision; Έχουμε τόσα να δείξουμε και είμαι ενθουσιασμένη να δω μια συμμετοχή της χώρας στη Eurovision που θα κάνει τόσο εμένα όσο και όλο το Ηνωμένο Βασίλειο περήφανο! Με την TaP στο τιμόνι την ερχόμενη χρονιά, είμαι σίγουρη πως αυτό θα γίνει!”

Όπως φαίνεται και το Ηνωμένο Βασίλειο μπαίνει δυναμικά στο στίβο της Eurovision 2022, όπως και οι περισσότερες χώρες μετά το θρίαμβο του διαγωνισμού το 2021. Η τεράστια επιτυχία των Maneskin στα παγκόσμια δρώμενα και η εμφάνιση πολλαπλών συμμετοχών στα παγκόσμια charts και στις πλατφόρμες του YouTube, στα Itunes και στο Spotify, έχει κινητοποιήσει τα κρατικά κανάλια που προβλέπουν μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του σόου και το 2022!

Συγκεκριμένα, μάλιστα, το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε την καλύτερη τηλεθέαση στη Eurovision 2021 με μέσο όρο 7.8 εκατομμύρια τηλεθεατές, τηλεθέαση που είχε να δει διαγωνισμός της Eurovision στη χώρα από το 2014, παρά το κακό τους αποτέλεσμα με το “Embers” και τον James Newman, του οποίου την εμφάνιση μπορείτε να δείτε εδώ.

Πιστεύετε ότι ίσως επιτέλους ήρθε η χρονιά στην οποία το Ηνωμένο Βασίλειο θα καταφέρει να ανατρέψει τα αποτελέσματα του στο διαγωνισμό μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες; Γράψτε μας στα σχόλια!

Πηγή: escbubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *