Η Αντωνία Καούρη επανακυκλοφόρησε το “Έτσι είναι οι σχέσεις” και κάτι μας λέει πως θα την δούμε και στην Eurovision!

Την πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε σήμερα η Αντωνία Καούρη και όλα τα σημάδια δείχνουν πως η νεαρή ταλαντούχα ερμηνεύτρια θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον τόσο μουσικά, όσο και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Την Αντωνία Καούρη την γνωρίσαμε μέσα από την περσινή συμμετοχή της στο The Voice of Greece, μάλιστα στην Blind Audition της ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει πως μόλις βρέθηκε η νικήτρια. Γύρισε εύκολα και πολύ γρήγορα και τις τέσσερις καρέκλες, ερμηνεύοντας το Purple Rain. Παρότι κατάφερε να φθάσει στον τελικό, το γεγονός πως κόλλησε κορωνοιό, δεν της επέτρεψε να διαγωνισθεί και να διεκδικήσει τον τίτλο της νικήτριας.

Η Αντωνία Καούρη παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε το The Voice of Greece, υπέγραψε συμβόλαιο με την MINOS EMI. Το πρώτο της single είναι μία επανακυκλοφορία, της μεγάλης επιτυχίας της Ηρούς και του Δημήτρη Κοντόπουλου, Έτσι Είναι Οι Σχέσεις. Το βίντεοκλιπ σκηνοθετεί ο Κώστας Καρύδας, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή κάνει ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Κάτι λοιπόν μας λέει πως θα την δούμε σύντομα να διεκδικεί την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision…

Θα θέλατε να δείτε την Αντωνία Καούρη εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *