Η Evangelia διεκδικεί και την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2022!

Δεν διαβάσατε λάθος, όπως αποκαλύπτει η Sunday Mail, που φιλοξενεί δηλώσεις της Evangelia, η νεαρή ερμηνεύτρια διεκδικεί εκτός από την ελληνική και την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, αφού θα καταθέσει (αν δεν έχει καταθέσει ήδη) κάποια από τα τραγούδια που έχει ετοιμάσει στο ΡΙΚ!

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΡΤ στις δισκογραφικές, εταιρείες παραγωγής, ερμηνευτές και δημιουργούς, που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει μέχρι στιγμής στείλει την πρόταση της στην ΕΡΤ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, η Cyprus Mail αποκαλύπτει πως η Evangelia είναι πλέον και μεταξύ των πιθανών εκπροσώπων της Κύπρου.

Η Κύπρος είναι γνωστή για την πολιτιστική της ποικιλομορφία, αλλά υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής και αυτή είναι η μουσική. Συμμερίζομαι το ίδιο συναίσθημα!

Evangelia

Άγνωστο παραμένει αν η Evangelia τελικά θα υποβάλει την πρόταση της και στην ΕΡΤ ή θα επικεντρωθεί στην διεκδίκηση της κυπριακής εκπροσώπησης. Η ίδια πάντως σε πρόσφατες συνεντεύξεις είχε σκιαγραφήσει τα τραγούδια που είχε υπόψιν για τον διαγωνισμό, λέγοντας πως θα έχουν έντονο το ελληνικό στοιχείο, στο μοτίβο των τραγουδιών που ήδη έχει κυκλοφορήσει.

Εφόσον φυσικά πράγματι η Evangelia καταθέσει υποψηφιότητα και στις δύο χώρες, προκύπτει ένα παράδοξο με άγνωστη την αντίδραση τόσο της ΕΡΤ, όσο και του ΡΙΚ. Εμείς θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: Sunday Mail
3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θεωρώ πιο πιθανό να εκπροσωπήσει την Κύπρο…
    Εξάλλου είναι γνωστή η σχέση που έχει το Ρικ με την panik εδώ και πολλά χρόνια σχετικά με τον διαγωνισμό!
    ΥΓ: κρίμα αν τελικά εκπροσωπήσει την Κύπρο, προσωπικά θα την ήθελα με την Ελλάδα. Πάντως πολύ πιθανόν να υπάρξουν και φέτος αντιδράσεις από μερίδα Κυπρίων αν ο τραγουδιστής/τρία δεν είναι κυπριακής καταγωγής. Ήδη από πέρσι άρχισαν τα όργανα…

    Απάντηση
  2. Dimitris
    Dimitris says:

    Πιστεύω θα αποσυρθεί από την Ελληνική εκπροσώπηση ή απλώς θα καταθέσει κάποια τραγούδια αλλά τα δυνατά θα πάνε στην Κύπρο. Η πανικ δε θα θέλει να συνεργαστεί με ερτ. Το τραγούδι της φωτιά μου αρέσει πολύ και αν έχει κάτι παρόμοιο πιστεύω θα τα πάει καλά

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *